Esti aici
Acasa => Stil => Meghan Markle: Prietenii m-au sfătuit să nu mă căsătoresc cu Harry VIDEO

Meghan Markle: Prietenii m-au sfătuit să nu mă căsătoresc cu Harry VIDEO

Meghan Markle a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul unui interviu acordat în timp ce se afla în turneu în Africa de Sud. Aceasta a mărturisit că prietenii ei britanici au sfătuit-o să nu se căsătorească cu Prințul Harry.

Când l-am cunoscut pe soțul meu, prietenii mei din America au fost fericiți, dar prietenii mei britanici mi-au spus: „Suntem siguri că e grozav, dar nu ar trebui să o faci pentru că tabloidele britanice îți vor distruge viața”. Iar eu naivă, eu sunt americană, nu avem așa ceva acolo, em spus: despre ce vorbiți? Nu are niciun sens. Nu înțelegeam. Așa că da, a fost complicat”, a povestit ducesa de Sussex, care a explicat că nu se aștepta să fie atât de mult criticată de presa din Marea Britanie.

În cadrul acestui interviu, Meghan a dezvăluit și porecla pe care i-a pus-o soțului ei și a vorbit și despre cât de dificilă este maternitatea.

Aceasta a afirmat, cu lacrimi în ochi, că a fost extrem de dificil să fie o proaspătă mămică și o femeie proaspăt căsătorită, iar în acest timp să fie urmărită de presă. Mai mult, Meghan Markle a spus că se luptă să supraviețuiască în această perioadă.

Sursă foto: Profimedia

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: