Esti aici
Acasa => Monden => Meghan Markle – în cămașă albă și cu mânecile suflecate, pe covorul roșu!

Meghan Markle – în cămașă albă și cu mânecile suflecate, pe covorul roșu!

Cea mai recentă apariție a Ducesei de Sussex, Meghan Markle, pe covorul roșu a lăsat pe toată lumea cu gurile căscate. Deși a ales să poarte, la un eveniment de gală, o simplă cămașă albă și, pe deasupra, cu mânecile suflecate, Meghan va lansa cu siguranță un nou trend!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Addicted (@royal.addicted) on

Putem spune, fără să greșim, că Meghan Markle este regina alegerilor stilistice surprinzătoare. Că Ducesa de Sussex sfidează adeseori protocolul regal apărând la evenimente oficiale fără ciorapi, cu unghiile vospsite în negru sau cu ținute de cel mult 50 de dolari nu mai este de mult o surpriză pentru nimeni, așa cum nu mai miră pe nimeni faptul că tot ce poartă Meghan devine imediat un trend. Recent, Ducesa de Sussex a mai făcut o magie – de data aceasta, Meghan a reușit să transforme o cămașă albă, simplă, într-o ținută de gală…

Zilele trecute, Meghan Markle, aflată în ultimul trimestru de sarcină, a participat împreună cu Prințul Harry la Premiile Endeavour Fund (fundație care ajută veteranii de război și membrii răniți ai armatei). Apariția pe covorul roșu a lui Meghan Markle a meritat așteptarea, fiind una absolut memorabilă. Incredibil, dar Meghan a îmbrăcat o cămașă albă, simplă, descheiată la gât și cu mânecile suflecate, la care a asortat o fustă lungă, neagră.

Meghan Markle este regina alegerilor stilistice surprinzătoare!

La prima vedere, Ducesa de Sussex nu arăta mult diferit față de o coristă dintr-un ansamblu de provincie, însă doar la prima vedere… pentru că detaliile fac, într-adevăr, diferența! Însăși simplitatea ținutei a atras atenția, la fel ca și accesoriile minimale – Meghan a purtat niște cercei discreți Vanessa Tugendhaft și un inel Ecksand -, în schimb s-a accesorizat cu niște superbi pantofi negru cu auriu Aquazzura, de 750 de dolari, și un clutch Givenchy. Cât despre ținuta ei cea atât de casual, cu mânecile suflecate și descheiată la nasturi… Ei bine, puține sunt cele care și-o pot permite, deoarece a fost creată de Clare Waight Keller pentru Givenchy, designerul care i-a creat lui Meghan și rochia de mireasă.

Nouă ne-au plăcut și ținuta, și dezinvoltura Ducesei de Sussex, care, cu această ocazie, a mai lansat un trend.

Foto: Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: