Esti aici
Acasa => Monden => Meghan Markle ar fi născut în secret, acum două săptămâni. Prinţul Harry, proaspătul tătic al bebeluşului regal, s-a dat de gol

Meghan Markle ar fi născut în secret, acum două săptămâni. Prinţul Harry, proaspătul tătic al bebeluşului regal, s-a dat de gol

Oficial, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, bebeluşul pe care îl aştepta cu sufletul la gură întreaga planetă, a venit pe lume pe 6 mai 2019. Au existat numeroase controverse legate de data la care s-a născut bebeluşul regal, fiind speculaţii că Meghan Markle a născut mult mai devreme, cu două săptămâni înainte de data anunţată oficial. Cel care a alimentat speculaţiile a fost chiar Prinţul Harry.

Sarcina ducesei a fost ţinută în permanenţă sub lupă de către presa din întreaga lume,  dar chiar şi aşa, Meghan ar fi reuşit să păcălească pe toată lumea.  Astfel, Meghan Markle ar fi născut cu două săptămâni mai devreme decât data anunţată oficial, iar cel care a dat de gol planul secret al Casei Regale este chiar Prinţul Harry, proaspătul tătic al bebeluşului regal.

Astfel, Ducele de Sussex a făcut o afirmaţie de care în mod cert nu şi-a dat seama, din pricina emoţiilor. Când a fost întrebat cu cine crede că va semăna micuţul Archie, Printul Harry a făcut o remarcă şocantă pentru fani:  „Bebelusii se schimba foarte mult in doua saptamani. Am decis sa il monitorizam o luna pe fiul nostru pentru a observa schimbarile. Nu stim inca cu cine va semana”.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor n-a fost arătat în primele ore de după naştere, deşi aceasta este tradiţia, ci la două zile după.  Totuşi, fanii cuplului sunt fericiţi că bebeluşul regal a fost perfect sănătos la naştere.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: