Esti aici
Acasa => Monden => Meghan Markle a supărat-o pe Regina Elisabeta a II-a. Nu i-a făcut nimeni niciodată așa Suveranei

Meghan Markle a supărat-o pe Regina Elisabeta a II-a. Nu i-a făcut nimeni niciodată așa Suveranei

Prințul Harry și Meghan Markle nu au acceptat invitația Reginei Elisabeta a II-a de merge la Balmoral. Nu este prima dată când Ducesa de Sussex încălcă tradițiile și regulile din familia regală britanică.

Majestatea sa își întreabă întotdeauna familia dacă vrea să o însoțează la reședința Balmoral, din Scoția, acolo unde alege să-și petreacă două luni din vacanța de vară. Nimeni nu a îndrăznit să o refuze pe Suverană până acum, dar anul acesta Prințul Harry și Meghan Markle au refuzat invitația Reginei Elisabeta a II-a. Ducii de Sussex au un motiv întemeiat pentru care nu o însoțesc pe Suverană la Balmoral.

Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry nu merg în Scoția este că micuțul Archie, de doar patru luni, este prea mic pentru această deplasare. William și Kate Middleton vor merge la reședința Balmoral împreună cu cei trei copii.

”Meghan și Harry nu au în plan să meargă în acest an la Balmoral, pentru că ei consideră că Archie este prea mic. Dacă vor intimintate, Balmoral e locul perfect pentru asta. Dar totul se învârte în jurul vânătorilor şi a pescuitului, iar asta probabil nu i-a plăcut lui Meghan. Nu a fost niciodată la Balmoral, iar Regina a fost dezamăgită că au refuzat-o”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Regina Elisabeta a II-a a fost dezamăgită că a fost refuzată de Prințul Harry și Meghan Markle. Se pare că Ducesa de Sussex nu este încântată nici de activitățile care se desfășoară în această vacanță cu familia.

FOTO: Hepta

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: