Esti aici
Acasa => Timp liber => Martha is Dead, thriller-ul ce combină ororile războiului cu supranaturalul, are dată de lansare

Martha is Dead, thriller-ul ce combină ororile războiului cu supranaturalul, are dată de lansare

Publisher-ul Wired Productions a dezvăluit data de lansare pentru Martha is Dead, cel mai recent proiect al studioului italian LKA. Astfel, thriller-ul ce-și propune să combine istoria și elementele sale reale cu superstițiile, supranaturalul și tulburările psihice va fi disponibil începând cu 24 februarie 2021, în versiuni pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X|S.

Acțiunea din Martha is Dead va avea loc în regiunea Toscana din Italia, în 1944, chiar în momentele în care conflictul dintre Germania nazistă și forțele aliate se intensifica. Cadavrul profanat al unei femei înecate este găsit, iar sora sa, fiica tânără a unui soldat german, trebuie să treacă peste șocul inițial și să dezlege misterul acestei crime, înfruntând, pe parcurs, superstiții izvorâte din folclor, dar și ororile războiului.
Jocul a fost construit folosind motorul grafic Unreal Engine, cei de la studioul LKA urmărind să îi confere un aspect fotorealistic. În acest sens, au fost folosite tehnici avansate de texturare, precum și efecte realizate prin intermediul tehnologiei de Ray Tracing executată în timp real.
Martha is Dead urmează sa fie lansat pe 24 februarie 2021, în versiuni pentru PC, dar și pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X|S.

Sursa: Wired Productions YouTube

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

The post Martha is Dead, thriller-ul ce combină ororile războiului cu supranaturalul, are dată de lansare appeared first on Go4Games.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: