Esti aici
Acasa => Monden => Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: „Chiar m-am jurat. Ai crezut că am să mă întorc…”

Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: „Chiar m-am jurat. Ai crezut că am să mă întorc…”

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei divorțează a picat ca un trăsnet în showbiz. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman, iar Marius Elisei a transmis acum o primă reacție după anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi și-au spus „adio”, iar el se pare că a rămas cu afacerea pe care au avut-o împreună. După declarațiile controversate ale Oanei Roman, Marius Elisei a avut o primă reacție după despărțire, în miez de noapte.

Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: "Chiar m-am jurat. Ai crezut că am să mă întorc..."Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: "Chiar m-am jurat. Ai crezut că am să mă întorc..."

Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei a postat pe rețelele de socializare videoclipul noului single lansat de Pepe. Mesajul acesteia este unul extrem de emoționant, iar Marius Elisei a ținut să posteze și un mesaj în dreptul melodiei: “Chiar m-am jurat…”.

Având în vedere versurile melodiei, pare că Marius Elisei ar suferi după despărțirea de Oana Roman.

“Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare răuu / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte / Să te aud să-ți vorbesc din nou” și “M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin / Acolo unde nu mi-e liniștea. / Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin / Îmi beau sticla de amar cu altcineva” , sunt câteva dintre versurile melodiei “M-am jurat”, interpretată de Pepe.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei:”Ne-am despărțit de foarte multe ori”

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare”. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley:„Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos”

Reamintim că Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în urmă cu 6 ani. La acel moment au făcut nuntă și botez.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Nu este prima dată când cei doi au probleme în cuplu, însă lucrurile par să nu mai funcționeze între cei doi.

Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea‘, a transmis Oana Roman cu lacrimi în ochi.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: