Esti aici
Acasa => Monden => Marina Almășan, prima declarație despre fostul soț, Victor Socaciu, internat cu COVID-19: „Mă tem că nu…”

Marina Almășan, prima declarație despre fostul soț, Victor Socaciu, internat cu COVID-19: „Mă tem că nu…”

Victor Socaciu se află internat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19, iar plâmânii i-au fost afectați. Marina Almășan a avut o primă reacție după ce a aflat vestea despre fostul ei soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu se este internat în spital încă de vineri în spital, unde a fost diagnosticat cu COVID-19. Victor Socaciu a fost internat vineri la spitalul Monza deoarece se simțea rău și avea febră. La spital i-a fost făcut testul COVID-19, care a ieșit pozitiv. Din nefericire, plămânii artistului au fost afectați în proporție de 50% și a avut nevoie de suport respirator. Deocamdată însă, Victor Socaciu nu se află la Terapie Intensivă.

Marina Almășan, prima declarație despre fostul soț, Victor Socaciu, internat cu COVID-19: "Mă tem că nu..."Marina Almășan, prima declarație despre fostul soț, Victor Socaciu, internat cu COVID-19: "Mă tem că nu..."

Marina Almășan: „Nu mai vorbim de 10 ani”

Marina Almășan, fosta soție a artistului, a avut o primă reacție după ce a aflat vestea. Prezentatoarea de la TVR a precizat că regretă că fostul partener s-a îmbolnăvit, însă nu știe nimic despre starea lui de sănătate, dat fiind că nu-și mai vorbesc de 10 ani.

“Noi nu mai vorbim de vreo zece ani. După divorţ am încetat orice relaţie, aşa că mă tem că nu cunosc nimic despre starea actuală a lui Victor Socaciu”, a declarat ea pentru impact.ro.

Citește și: Victor Socaciu, internat în stare gravă cu COVID-19.Plămânii i-au fost afectați

Citește și: Scandal între Marina Almășan și Leonard Miron.Reacția prezentatoarei după ce a fost acuzată că „s-a căsătorit cu oricine a avut influenţă”

Citește și: Marina Almășan, în scandal cu Mircea Radu și TVR:„Din decență nu povestesc totul”

Citește și: Jo, adevărul despre despărțirea de Juno:„Am fost geloasă în relația cu el, iar eu nu prea sunt fără motiv”/ EXCLUSIV

Cum se mai simte Victor Socaciu, internat în spital cu COVID-19

Informații despre starea lui Victor Socaciu a oferit prietenul său, artistul Vasile Șeicaru, precizând că plămânii sunt cea mai mare problemă în cazul lui, fără să știe, însă, în ce proporție au fost afectați.

“Din păcate, nu ştim foarte multe lucruri despre prietenul nostru. O internare de genul ăsta aduce cu sine şi o anume izolare, fiindcă nu e genul de pacient la care poţi merge în vizită din cauza nenorocitei ăsteia de pandemii.

Ceea ce ştiu e de la asistentele medicale, care au avut amabilitatea de a ne mai spune câteva ceva sau de la soţia lui Victor, care şi ea, săraca, ţine legătura cum poate cu el. Înţeleg că marea problemă la el sunt plămânii, dar nu ştiu să vă spun cât de mult l-a afectat deja boala”, a transmis artistul pentru sursa citată.

Vasile Șeicaru: „Pare că situaţia e oarecum sub controlul medicilor”

De asemenea, Vasile Șeicaru a mai spus că nu știe dacă Victor Socaciu este intubat sau dacă se află la Terapie Intensivă.

“Nu vă pot preciza dacă este sau nu la Terapie Intensivă, dacă e sau nu intubat. Nu am reuşit să aflu asta. Dar pare că situaţia e oarecum sub controlul medicilor şi asta, după mine, e singurul amănunt care contează”, a mai spus Vasile Șeicaru.

Marina Almășan și Victor Socaciu au avut un divorț complicat

Marina Almășan și Victor Socaciu au pus punct unei căsnicii de 16 ani
în 2012 și s-au chinuit timp de cinci ani să divorțeze oficial. Nu
și-au mai vorbit, iar fiul lor, Victoraș, n-a vrut să mai audă de tatăl
lui. Abia anul trecut și-au vorbit.

Fiul lor, Victoraș, avea doar 16 ani când a decis să își dea tatăl în judecată pentru plata pensiei alimentare. Adolescentul a câștigat procesul, dar relația tată-fiu s-a rupt definitiv. Abia în 2017, Victor Socaciu a încercat să se împace cu fiul său, însă în zadar. Abia anul acesta, în ianuarie, Victoraș a reluat legătura cu părintele său.

Victor Socaciu s-a recăsătorit, după divorțul de Marina Almășan

După divorțul de Marina Almășan, Victor Socaciu, fost consul în Canada, s-a căsătorit cu impresara Brânduşa Simion. La vremea respectivă, Marina Almășan îl acuza pe Victor Socaciu că a înșelat-o cu femeia care ulterior i-a devenit soție.

‘Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara
lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența
ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o
să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă
de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas. Am încercat și
să dau de soțul ei.

El mi-a spus neputincios că nu are ce să-i facă. Mi-am
dat seama că e o bătălie pe care nu o pot câștiga. Am lăsat timpul să
treacă. Soțul meu a dat de înțeles că se întoarce acasă. Dar am aflat
apoi că a mers în paralel
, a declarat Marina Almășan pentru Libertatea în urmă cu ceva vreme.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: