Esti aici
Acasa => Monden => Marina Almășan, mesaj durereos după înmormântărea lui Victor Socaciu: „Contează doar muntele de cântece care rămân în urma lui și cei trei copii”

Marina Almășan, mesaj durereos după înmormântărea lui Victor Socaciu: „Contează doar muntele de cântece care rămân în urma lui și cei trei copii”

Victor Socaciu a fost condus astăzi, 30 decembrie 2021, pe ultimul drum. Marele cântăreț își va dormi somnul de veci la Cornu, lângă Câmpina, acolo unde și-a petrecut ultimii ani din viață. În ziua în care artistul a fost îngropat, Marina Almășan a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marele artist Victor Socaciu a fost înmormântat astăzi, 30 decembrie 2021, la Cornu, lângă Câmpina. Cântărețul și-a arătat dorința de a-și dormi somnul de veci acolo unde și-a petrecut ultimii 10 ani din viață. Chiar dacă familia și-a dorit să fie înmormântat la cimitirul Bellu din Capitală, i-au respectat ultima dorință.

Tot astăzi, Marina Almășan, fosta parteneră de viață a regretatului artist, a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului.Va fi înmormântat mâine, în Prahova

Citește și: Marina Almășan a povestit, după moartea lui Victor Socaciu, ce s-a întâmplat imediat după divorț:”Nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…”

Citește și: Nasrin, prezentatoarea matinalului de weekend de la Antena Stars, cerută în căsătorie într-un mod inedit

Citește și: Dan Bittman a răbufnit în direct, la TV:„Am învățat în ultimii 2 ani că nu prea contez în țara asta’

Marina Almășan, mesaj în ziua înmormântării lui Victor Socaciu

Fosta soție a lui Victor Socaciu și-a luat rămas bun de la artist, însă nu a vrut să participe la slujba de înmormântare. Însă, în urmă cu doar câteva ore, Marina Almășan a postat un mesaj pe contul său de socializare.

Vedeta și-a adus aminte de relația pe care a avut-o cu îndrăgitul cântăreț. Totodată, a mai precizat faptul că are peste 400 de casete cu emisiunea Ceaiul de la ora 5, în care era prezent mereu Victor Socaciu. Când îi va fi dor de el, se va uita tot timpul la ele.

„Astăzi ne despărțim de un mare artist, de o mare conștiință. Și nu mai are nicio importanță dacă a făcut sau nu, ca oricare dintre noi, greșeli în viață, nu mai are importanță nici câte soții a avut, nici care dintre ele l-a iubit mai mult, nici cum a fost ca si politician, nici ce mânca, ce bea și de ce boli suferea.

Nu are importanță nici câte averi a strâns și nici măcar jihadul pe care-l preconizează presa, pe moștenirea lui. Contează doar muntele de cântece care rămân în urma lui și cei trei copii pe care i-a lăsat pe pământ, unul dintre ei având, în plus, nobila misiune de a-i duce mai departe numele.

În dulapul meu cu amintiri am adunat peste 400 de casete cu emisiunea «Ceaiul de la ora 5», cea care mi l-a adus în viață pe Victor. Sunt casete VHS, măcinate de trecerea timpului, greu de vizionat. În multe dintre ele respiră Victor Socaciu.

Cu timpul, îl voi căuta printre ele și vi-l voi readuce în memorie. În anul 1994, una dintre edițiile Ceaiului i-a fost dedicată…

Pe atunci nu cutezam a visa măcar că invitatul ce mi-a stat alături două ore, într-o transmisie directă din orașul său natal, îmi va dărui iubirea sa, îmi va sta alături mai mult de 16 ani și mi-l va dărui pe prețiosul nostru Victoraș.

Decupez din ea, cu emoție și vă redau mai jos unul din momentele muzicale, pe care l-am redescoperit, cu emoție, în această dimineață urâtă de sfârșit de decembrie”, este mesajul lăsat de Marina Almășan pe Facebook.

De asemenea, în încheiere, Marina a mai adăugat câteva cuvinte despre cel care a fost o viață întreagă Victor Socaciu, în mesajul transmis pe pagina sa de socializare.

„Această postare este, de fapt, felul meu indirect de a-i fi alături fiului meu, care-și conduce astăzi tatăl pe ultimul drum.

Sper ca toți cei ce au ținut măcar un pic la Victor – mă refer la simplii români, dar și la colegii mei jurnaliști – să reziste tentațiilor de a sădi venin în această zi și să nu caute, măcar astăzi, motive pentru a întina liniștea cu care trebuie să-i însoțim lui Victor Socaciu acest ultim drum, către, sper, neuitare…”, a completat Marina Almășan.

sursă foto- Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: