Esti aici
Acasa => Monden => Marilena, fostă concurentă Survivor, a vrut să participe la Puterea Dragostei: „M-am gândit, dar…”

Marilena, fostă concurentă Survivor, a vrut să participe la Puterea Dragostei: „M-am gândit, dar…”

O fostă concurentă de la Survivor 2021 a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe mulți. Marilena a mărturisit fanilor că a vrut să participe la Puterea Dragostei pentru a-și găsi sufletul pereche, însă a renunțat la idee.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marilena, fosta concurentă de la Survivor 2021, și-a luat fanii prin surprindere când le-a povestit că a vrut să participe la Puterea Dragostei pentru a-și găsi sufletul pereche.

Marilena, fostă concurentă Survivor, a vrut să participe la Puterea Dragostei: "M-am gândit, dar..."Marilena, fostă concurentă Survivor, a vrut să participe la Puterea Dragostei: "M-am gândit, dar..."

Marilena a dezvăluit, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, că a vrut să se înscrie la Puterea Dragostei în urmă cu doi ani, însă a renunțat la idee. În prezent, fosta războinică nu-și dorește să mai participe la emisiunie.

Întrebare: „Te-ai gândit vreodată să mergi la Puterea Dragostei?

Răspuns Marilena: „Băi, sincer, da, m-am gândit, dar acum vreo 2 ani de zile cred, nu mai țin minte, dar acum dacă ar fi să merg, nu m-aș duce”.

Citește și: Cum arăta Marilena Cuciurean înainte de Survivor.

Citește și: Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor.

Citește și: Alina Laufer, prima apariție la TV cu gemenii:

Citește și: Mama Geta, reacție neașteptată după revenirea lui Culiță Sterp de la Survivor:

Marilena și Andrei Ciobanu, într-o relație?

Fosta concurentă de la Survivor a fost întrebată și dacă este într-o relație cu Andrei Ciobanu, războinicul din primul sezon al emisiunii, însă nu a oferit un răspuns concret, lăsând loc de interpretări.

Cei doi au fost surprinși împreună de mai multe ori, însă nu au confirmat sau infirmat existența unei relații de iubire între ei niciodată.

Andrei Ciobanu a avut o relație cu o tânără pe care a cunoscut-o în Republica Dominicană, Karina, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă s-au despărțit când au ajuns în țară fiindcă relația lor nu mai funcționa.

Marilena, descalificată de la Survivor

Motivul pentru care a fost descalificată Marilena de la Războinici este faptul că nu mai poate rezista în competiție. Susține că nu se mai regăsește, nu mai are motive să lupte alături de colegi și plânge în fiecare zi.

Marilena mărturisea că intrase într-o stare destul de proastă din punct de vedere psihic din care nu mai reușea să iasă.

Vreau să fiu sinceră cum am fost și până acum, în fiecare zi, de aproximativ două săptămâni, nu știu, nu mă mai regăsec, nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng încontinuu, este foarte greu ceea ce trăiesc eu în momentul de față aici”, povestea Marilena, la acea vreme, cu lacrimi în ochi.

Mihaela Berteanu de la Războinici a rupt tăcerea după ce a fost eliminată din concurs. Ea a povestit ce se întâmplă, de fapt, cu fosta ei colegă, Marilena. Se pare că problemele de sănătate au speriat-o atât de tare pe încât și-a dorit cu orice preț să revină în țară.

„Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită. Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce își va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe’, a declarat Mihaela Berteanu.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: