Esti aici
Acasa => Monden => Maria Constantin, declaraţii după divorţ: „Toată lumea se aşteaptă acum să mă mărit!”

Maria Constantin, declaraţii după divorţ: „Toată lumea se aşteaptă acum să mă mărit!”

Maria Constantin, declaraţii după divorţ. După săptămâni întregi de neînţelegeri, Maria Constantin şi Marcel Toader au divorţat, după mai multe încercări nereuşite. Au decis că nu mai pot continua împreună. Cântăreaţa nu s-a gândit să se recăsătorească, are încredere în Dumnezeu şi se lasă pe mâna lui. 

Fericită, liniştită şi focusată pe cariera sa, Maria Constantin a depăşit situaţiile neplăcute din timpul divorţului de Marcel Toader, cel care i-a fost soţ ani la rând. Nu are de gând să se mărite, vrea să fie însă domnişoară de onoare. După moartea tatălui său, artista este mult mai credincioasă, are răbdare cu cei din jurul său şi a învăţat să ierte.

Nu spune nu însă unei noi iubiri în viaţa sa, nu se ştie dacă este acum într-o relaţie, nu a anunţat nimic oficial.

„Nu mă mărit. O să fiu domnişoară de onoare. (…) O să mă duc cu mireasa. O să merg şi la petrecerea burlăciţelor, dar eu trebuie să prind buchetul. Toată lumea se aşteaptă acum să mă mărit. Cum vrea Dumnezeu. Doamne Doamne ştie. (…) De mică am crescut cu religia în casă, părinţii mei m-au învăţat să fiu puternică, că este Dumnezeu cel care ne îndrumă spre calea cea bună şi are grijă şi ne protejează de cei răi sau de cele rele. (…) M-a ajutat Dumnezeu şi cred că şi tatăl meu de acolo de unde e. În momentul în care tatăl meu a încetat din viaţă m-am îndreptat şi mai mult spre Dumnezeu şi a fost un moment peste care nu voi putea trece niciodată. Acum sunt mult mai aproape de Dumnezeu pentru că am învăţat să am răbdare cu oamenii din jurul meu, că sunt oameni buni, că sunt oameni răi”, a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

Maria Constantin a divorţat de Marcel Toader

Marcel Toader și Maria Constantin au fost protagoniștii unui divorț cu mare scandal. Omul de afaceri a încercat să prelungească cât de mult a putut finalizarea actelor. Însă, în luna ianuarie a acestui an, Marcel Toader și Maria Constantin s-au separat definitiv. Maria Constantin a adus ca probe în procesul de divorț fotografii cu Marcel Toader gol pușcă și conversații obscene pe care fostul ei partener de viață le avea cu alte femei. Atunci când a văzut probele, Marcel Toader și-a dat seama că nu prea mai are șanse să căștige procesul împotriva Mariei Constantin, notează libertatea.ro. 

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: