Esti aici
Acasa => Monden => Marcel Toader era plin de datorii. Urma să părăsească de urgență casa în care locuia

Marcel Toader era plin de datorii. Urma să părăsească de urgență casa în care locuia

Nu mai este deloc un secret faptul că Marcel Toader era plin de datorii. Bărbatul trebuia să părăsească de urgență casa în locuia, astfel că acesta ar fi ajuns pe drumuri. Marcel Toader avea o datorie de sute de mii de euro și la fosta lui soție, Gabriela Cristea.

Este cel mai dureros pentru un părinte să își îngroape copilul. Mama lui Marcel Toader este profund îndurerată și plânge zi și noapte de când fiul ei a murit. Femeia a dezvăluit că nu știe nimic de datoriile băiatului ei, însă cel mai probabil Marcel Toader voia să nu-și supere mama și să o țină departe de problemele financiare pe care el le avea.

„L-am sunat într-o duminică şi mi-a spus, mami, nu mă simt prea bine, că am muncit la o piscină. I-am spus, mai fă o pauză o săptămână. Apoi când l-am mai sunat mi-a spus că se simte bine. Eu îl întrebam e adevărat că o să pleci din casă? Nu, mami, de ce te iei după vorbe? Nu s-a văitat niciodată”,a spus mama lui Marcel Toader, în exclusivitate, la Antena Stars.

„El a murit cu multă demnitate, nu a cerut nimic la nimeni. El a fost generos cu prietenii. A fost unul dintre verii noştri foarte iubiţi de familie”, a spus verişoara lui Marcel Toader.

S-a discutat foarte multă vreme despre datoriile pe care le avea Marcel Toader, iar recent au apărut informații că acesta urma să părăsească urgent casa în care locuia.

Doar una dintre cele 6 soții vine la înmormântare

Astăzi, 7 august, Marcel Toader va fi condus pe ultimul drum. Din toate cele șase soții ale bărbatului doar una va veni la înmormântarea acestuia, potrivit cancan.ro. Anamaria Ferentz locuiește în Statele Unite ale Americii și nu are cum să ajungă, Gabriela Cristea nu va veni să-și conducă fostul soț pe ultimul drum, iar la înmormântare nu va fi prezentă nici Maria Constantin.

Marcel Toader a murit la 56 de ani

Marcel Toader a murit sâmbătă, la doar 56 de ani, în urma unui infarct, în timp ce se afla la masă, cu mai mulți prieteni, în curtea avocatului său de la Periș.

În urma unor probleme serioase cu inima, vechi de mulți ani, omul de afaceri a suferit un infarct pe 3 august, iar medicii s-au chinuit aproape 45 de minute să îl resusicteze. La ora 17.02 s-a pronunțat decesul.

FOTO: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: