Esti aici
Acasa => Monden => Marcel Toader a lăsat datorii de 145.000 de euro. Ce se întâmplă cu apartamentul în care a locuit

Marcel Toader a lăsat datorii de 145.000 de euro. Ce se întâmplă cu apartamentul în care a locuit

Marcel Toader a lăsat în urmă datorii uriașe, de peste 145.000 de euro, cumulând taxe și impozite neplătite, dar și datorii la Asociația de proprietari, reprezentând restanțe la plata întreținerii pe o lungă perioadă, plus penalizările de rigoare. Marcel Toader a fost înmormântat astăzi, după ce, pe 3 august, a făcut infarct în timp ce se afla la masă alături de niște prieteni.

Marcel Toader a lăsat însă în urmă datorii impresionante: 135.000 de euro la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale și aproape 10.000 euro la întreținere. Apartamentul său din Brezoianu va fi vândut la licitație pentru recuperarea banilor, scrie Click!.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus, încă din 2017, executarea silită a locuinţei lui Marcel Toader, aflată pe strada Ion Brezoianu din Capitală. Însă Marcel Toader nu s-a clintit, deşi avea la dispoziţie 30 de zile să părăsească imobilul pierdut în instanţă, dar a fost lăsat să mai locuiască acolo o vreme, până urma să se scoată la vânzare apartamentul.

În curând, apartamentul lui Marcel Toader urmează să fie scos la licitație la prețul de pornire de 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro merg la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale, iar restul pentru acoperirea datoriilor la întreținere.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: