Esti aici
Acasa => Monden => Marcel Toader a fost înmormântat. Silviu Prigoană şi Diana Bişinicu l-au condus pe ultimul drum

Marcel Toader a fost înmormântat. Silviu Prigoană şi Diana Bişinicu l-au condus pe ultimul drum

Marcel Toader a fost înmormântat astăzi, în localitatea Cumpăna de lângă Constaţa, la cinci zile de când şi-a pierdut viaţa în urma unui infarct. Familia şi prietenii foarte apropiaţi l-au condus pe ultimul drum, printre cei care au ţinut să-i aprindă o lumânare la căpătâi aflându-se Silviu Prigoană, naşul său la cununia cu Maria Constantin şi fina sa, Diana Bişinicu.

Marcel Toader a murit sâmbătă, 3 august, în timp ce se afla la masă cu prietenii, la doar 56 de ani. Omul de afaceri avea probleme cu inima de mai mulţi ani, iar în 2012 s-a aflat la un pas de moarte, însă medicii au reuşit să-l salveze atunci. Sâmbătă, Marcel a făcut un nou infarct şi doctorii chemaţi de urgenţă au putut doar să constate decesul.

Astăzi, familia l-a condus pe ultimul drum. Fiul Maximilian Toader (22 de ani), mama Rădița Toader și Raluca, femeia care l-a făcut tată pe Marcel Toader au făcut pregătirile de înmormântare, cea din urmă fiind singura fostă soţie prezentă la ceremonia funerară, dintre cele şase femei cu care a fost însurat omul de afaceri.

Mama lui Marcel Toader, căreia fiul său îi ura „La mulţi ani!” pe Facebook, în urmă cu puţin timp şi se ruga pentru sănătatea ei este răpusă de durere. La 80 de ani, Rădiţa Toader şi-a condus fiul pe ultimul drum, iar mesajul pe care i l-a scris pe coroana de flori trimisă la capelă a smuls lacrimile celor prezenţi la înmormântare: „Lacrimi calde pe inima ta rece, dragul mamii”.

La capela de la Constanța au mai fost prezenți Silviu Prigoană, bun prieten cu Marcel Toader şi naşul său la cununia cu Maria Constantin , Diana Bișinicu – cea pe care a cununat-o alături de fosta soţie, Gabriela Cristea, dar și politicianul Șerban Nicolae.

 

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: