Esti aici
Acasa => Monden => Mâncare de spanac. Rețetă de post gustoasă

Mâncare de spanac. Rețetă de post gustoasă

Mâncare de spanac. O rețetă de post care nu vă va dezamăgi. Se prepară ușor și nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente pe care oricine le are în casă. Nu doar că nu conține niciun ingredient de origine animală, dar rețeta aceasta este și foarte sănătoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mâncare de spanac.
Rețetă de post. Chiar și atunci
când ținem post, putem să pregătim preparate diverse pentru cei dragi. Și
rețetele care nu conțin carne, ouă sau lapte pot să fie foarte gustoase și unde
mai pui și că sunt și foarte sănătoase.

Mâncare de spanac.
Rețetă de post- Ingrediente

 – 2 kg spanac proaspăt

 – 2 linguri ulei

– 4 linguri pastă
de roșii

 – 2 cepe mici

 – 2 căței de usturoi

Citește și: Rețetă de paste de post.Un deliciu ușor de preparat

Citește și: Sorin Bontea și Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite, au gătit împreună.Ce rețetă au pregătit

Citește și: Chiftele din năut.Rețetă de post delicioasă

Citește și: Musaca de post cu vinete şi dovlecei.Rețetă simplă

Mâncare de spanac.
Rețetă de post – Preparare

1. Puneți o oală mare cu apă la fiert și
adăugați și puțină sare.

2. Spălați spanacul și alegeți frunzele cu
atenție. Trebuie să tăiați tulpinile și să aruncați frunzele care sunt uscate. După
ce ai terminat treaba, mai spală încă o dată frunzele de spanac.

3. După care, trebuie să adăugați frunzele de spanac în oală în momentul în care apa începe să fiarbă. Poate nu va fi loc pentru toate frunzele la început, dar spanacul își pierde din volum pe parcurs.

4. Când toate frunzele de spanac sunt în oală,
mai lăsați-le încă un minut sau două.

5. Apoi, trebuie să luați oala de pe foc și să
puneți toată compoziția într-o sită, deasupra chiuvetei. După ce apa s-a scurs
bien, tornați spanacul pe un tocător mare sau pe o farfurie lată.

6. Într-o tigaie, puneți uleiul la încins. În momentul în care începe să sfârâie, adăugați ceapa pentru a o căli, potrivit unica.ro.

7. După care, tocați bine spanacul.

8. Atunci când ceapa se înmoaie foarte bine,
adăugați pasta de roșii. Amestecați bine, iar apoi adugați spanacul.

9. Lăsați totul pe foc încă 10 minute. Când totul
este aproape de final, adăugați usturoiul pisat și sare și piper după gust.

10. Puteți să serviți spanacul cald sau rece,
după cum doriți.

Poftă bună!

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: