Esti aici
Acasa => Monden => Mama actriței Nuami Dinescu a murit! „Până cât o să respir eu o să fii cu mine…”

Mama actriței Nuami Dinescu a murit! „Până cât o să respir eu o să fii cu mine…”

Nuami Dinescu este în doliu, după ce mama sa s-a stins din viață. Iată mesajul emoționant prin care actrița își onorează mama!

Actrița Nuami Dinescu a postat azi un mesaj impresionant pe contul său de socializare, prin intermediul căruia și-a anunțat fanii că cea care i-a dat viață nu mai e printre noi.

Mama se pregătea de Marea Plecare

„Ea a fost mama mea. Fără frică, consecventă în credința ei în Dumnezeu, curajoasă, blândă și bună ‘asa cum trebuie să fie un creștin adevărat’, ne-a spus acum câteva zile ‘să vă îmbrăcați frumos, să-ți pui pălărie’! Mama se pregătea de Marea Plecare, copiii nu înțeleg asta și nu sunt niciodată pregătiți. Te iubesc, sufletul meu blând și bun! Până cât o să respir eu o să fii cu mine și nu o să fac nimic, niciodată ce nu ți-ar plăcea. Dumnezeu să te odihnească în pace, mama mea bună!”, a scris actrița Nuami Dinescu pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Cum se descurcă Lavinia Petrea, mamă a trei copii, pe timp de pandemie: „Nu primim ajutor de niciun fel. Am considerat…”. Cât de mult i s-a schimbat viața în carantină / INTERVIU

„Ce fete frumoase am!

În urmă cu doar trei zile, actrița povestea cu umor una dintre ultimele discuții pe care le-a avut cu mama ei, dezvăluind complimentul pe care l-a primit de la cea care i-a dat viață:

„E și ruj care, probabil, s-a și întins, dar ce contează? Poate bate vântul, se mișca masca, mă vede cineva și remarcă rujul, întins, dar e ruj, totuși… Când ajung înăuntru fac o poza ca lumea, ca acuș ieșim în lume și nu vreau sa va stric fengsuiul. Bine, mi-a zis mama, acum câteva zile, pentru prima oară în viata ei, cu vocea ei slăbită, că suntem frumoase, „ce fete frumoase am!” Acu’, vreau, nu vreau, trebuie sa arat „țiplă”. Bine, a mai zis și să-mi pun pălărie… Mi-a dat teme mama”, a scris Nuami Dinescu.

Citește și: Alexandru Rafila dezvăluie când va lovi al doilea val de coronavirus România. „Cred că se va putea merge la mare”

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: