Esti aici
Acasa => Monden => Majda, declarații neașteptate despre Elena Marin de la Survivor: „E victimă”

Majda, declarații neașteptate despre Elena Marin de la Survivor: „E victimă”

Majda, fosta concurentă de la Survivor, a vorbit despre foștii ei colegi de la Survivor și i-a caracterizat pe fiecare în parte. Cum au fost Faimoșii văzuți și percepuți în cadrul competiție. De la Alexandra Stan, până la Cătălin Moroșanu sau Culiță Sterp, Majda a spus tot ce crede.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Majda este ultima concurentă eliminată de la Faimoși, dat fiind că la ultimul consiliu de eliminare din concurs a ieșit Musty, din tabăra Războinicilor.

Cu toate că era extrem de îndrăgită de Jador, preferatul telespectatorilor, el a fost nevoit să o nominalizeze pe criterii sportive. Cu toate acestea, Majda susține că nu este supărată pe fostul coleg pentru alegerea făcută la momentul respectiv.

Majda, declarații neașteptate despre Elena Marin de la Survivor: "E victimă"Majda, declarații neașteptate despre Elena Marin de la Survivor: "E victimă"

Majda își caracterizează colegii de la Survivor

Invitată la Teo Show, Majda a fost rugată să-și caracterizeze foștii colegi din tabăra roșie într-un singur cuvânt, însă în cazul unora dintre ei, Majda a avut mai multe de spus. Așa au fot văzuți Faimoșii, prin ochii Majdei de la Survivor.

„Aș fi vrut să spun că a fost plângăcioasa grupului, dar ușor indecisă, aș spune că era indecisă. Nu știa exact ce își dorea”, a spus Majda despre Alexandra Stan.

Victimă, și a ei, pentru că nu își dă seama exact despre ce este vorba, și a colegilor. Când nu îți dai seama ce se întâmplă în inima ta, devii și victima colegilor”, a fost caracterizată Elena Marin de către Majda.

Despre Cătălin Moroșanu a spus că este „luptător”, pe Culiță Sterp l-a catalogat drept un „un bun strateg”, pe Cosmin Stanciu l-a caracterizat ca fiind „rezervat”, iar despre Zanni a spus că este „rebel”.

Majda nu este supărată pe Jador

În ceea ce îi privește pe restul colegilor, Majda a avut mai multe de spus.

Despre Jador a precizat: „Puternic, este un om foarte puternic. Am fost supărată pe el la prima nominalizare. Atâta timp cât îți pasă de oameni, e normal să fii dezamăgit. A doua oară nu am fost deloc supărată și nu am să fiu niciodată.

Nu s-a văzut la televizor, dar a fost dezamăgit. Eu am stat mult de vorbă cu el și am să îi fiu alături în continuare. A avut o nominalizare corectă din punctul meu de vedere. (…) Jador a vrut la un moment dat să nominalizeze un băiat atunci când Războinicii s-au luat de ei, dar nu știu la cine s-a gândit”.

Citește și: Vestea zguduitoare pe care a primit-o Majda când s-a întors de la Survivor. Cumnatul ei a murit:”Mi-a fost ca un frate”

Citește și: Primele imagini cu Majda de la Survivor în România. Cum a reacționat când și-a văzut fetița:”Mi-am dat seama…”

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare:”L-am rupt, plec acasă”

Citește și: Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu tatăl lui:„Nu este ușor. De mic a trebuie să mă cenzurez”/ EXCLUSIV

Majda, despre Roxana Nemeș: „Era frumușica grupului”

Despre Roxana Nemeș a spus: „Era frumușica grupului, așa i se spunea. Putere aș putea să spun, e o forță, e o surpriză. Mulți spuneau că nu o să poată. Toți o vedeau plecată înaintea mea”.

„Simona este introvertită. Simona trebuie să înțeleagă, și am stat de vorbă cu ea, că trebuie să primească iubire. Mie îmi păsa mult de fiecare și vedeam. Nu ai cum să nu observi. E un joc de echipă, dar și ușor spre individualism”, a menționat ea despre Simona Hapciuc.

Majda: „Ana Porgras nu s-a deschis atât de mult”

În ceea ce o privește pe Ana Porgras, Majda a subliniat că este un om frumos, însă nu a reușit să se deshidă prea mult față de ea, motiv pentru care nu poate spune foarte multe lucruri.

„Eu cu Ana m-am înțeles foarte bine, doar că nu s-a deschis atât de mult și nu pot să spun foarte multe lucruri despre ea. Am fost singura fată de care s-a apropiat mai mult, dar nu pot să îmi dau seama dacă are o teamă sau așa se deschide ea mai greu, dar e un om frumos”, a spus Majda despre Ana Porgras.

Majda a spus de ce l-a nominalizat pe Sebastian Chitoșcă

Majda a vorbit și despre Sebstian Chitoșcă și a explicat și de ce l-a nominalizat. Vedeta s-a bazat mai mult pe criteriul social, decât pe cel sportiv, cu toate că i-a recunoscut calitățile sportive.

Eu l-am nominalizat și nu a înțeles de ce și i-am spus că o voi face în continuare. Eu dacă am plecat cu echipa de mână și el a venit mai târziu nu înseamnă că îi iau șansa, dar e mai greu să nominalizez un om cu care am plâns de mână. Eu am spus că o să votez social. Pot să stau nemâncată, Survivor nu era despre sport neapărat, ci despre cum poti să te păstrezi ca om. Sebi e un foarte bun sportiv”, a spus Majda despre Sebi.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: