Esti aici
Acasa => Honor => Magic V, primul telefon Honor cu ecran pliabil, primește listă cu specificații

Magic V, primul telefon Honor cu ecran pliabil, primește listă cu specificații

Așteptat nu mai târziu de 10 ianuarie, Honor Magic V va fi primul „telefon pliabil Huawei” lansat după separarea brandului Honor de compania-mamă, un telefon cu ecran pliabil pe care să-l poți cumpăra din Europa gata echipat cu pachetul de servicii Google.
Potrivit zvonurilor circulate până acum, Magic V vine echipat cu chipsetul Snapdragon 8 Gen 1 și un ecran OLED cu diagonală 7.9 inch în modul extins și rezoluție 2272×1984 pixeli. Încercând să atingă un oarecare echilibru față de consumul bateriei și costurile de fabricație, Honor ar fi limitat viteza de împrospătare a imaginii la 90Hz. Fiind vorba de un telefon du ecran pliabil, rata de aspect 10.3:9 nu este neapărat o surpriză, însă nici nu ajută în ce privește vizionarea de clipuri video, majoritatea cu rată de aspect wide (16:9 sau mai mult).
În modul pliat, Honor Magic V va livra un afișaj cu diagonală 6.45” inch și rată de aspect 21.3:9, aproape ideal pentru vizionarea de filme. În mod ciudat, rata de împrospătare a imaginii urcă la 120Hz, ecranul secundar fiind astfel mai rapid decât cel principal.

Ecranul principal ar urma să aibă o singură perforație pentru camera foto, aplicată în colțul stânga-sus Camera foto principală va avea un senzor principal de 50MP, posibil modelul Sony IMX700, preluat de la modelul Honor Magic 3 Pro Plus. Ecranul secundar este și el perforat, însă central, făcând loc unei camere de 42MP.
Acumulatorul prevăzut cu funcție de încărcare rapidă la 66W oferă o capacitate de 4750 mAh, cel mai probabil obținută cu ajutorul a două celule Li-ion, instalate în fiecare jumătate de carcasă. Din păcate, construcția cu două ecrane și acumulator relativ mare nu permite prea multe „acrobații” pe partea dimensiunilor fizice, Honor Magic V având măsurători 160.4 x 72.7 x 14.3 mm și o greutate apreciabilă, de 293 grame.
Telefonul este livrat cu versiunea Android 12 și pachetul de servicii Google deja instalat, respectiv trei versiuni de culoare: glossy black, alb cu inserții de culoare negară și oranj cu inserții de piele ecologică.
Articolul Magic V, primul telefon Honor cu ecran pliabil, primește listă cu specificații apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: