Esti aici
Acasa => Monden => Magda Catone, la 9 ani de la moartea lui Șerban Ionescu: „Nu am apucat să plâng de dorul lui”

Magda Catone, la 9 ani de la moartea lui Șerban Ionescu: „Nu am apucat să plâng de dorul lui”

Magda Catone și-a pierdut soțul în urmă cu 9 ani. Actrița a fost căsătorită cu regretatul artist Șerban Ionescu, decedat în 2012. Vedeta a povestit cum arată viața ei după dispariția actorului. Cei doi au împreună un băiat, Carol, în vârstă de 26 de ani. Cum a reușit actrița să treacă peste pierderea soțului ei?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Magda Catone a povestit recent despre pierderea soțului ei, actorul Șerban Ionescu. Vedeta a declarat că i-a fost foarte greu să treacă peste moartea soțului ei, dar a fost destul de puternică să meargă mai departe și să-l crească pe Carol, fiul pe care îl are cu regretatul actor.

Șerban Ionescu s-a stins din viață pe 21 noiembrie, în 2012. Magda Catone și Șerban Ionescu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din teatrul românesc. După moartea actorului, Magda s-a retras din lumina reflectoarelor, preferând să-și strige durerea în singurătate. Recent, actrița a povestit drama prin care a trecut după moartea soțului ei.

Citește și: Magda Catone, confesiune surprinzătoare despre fiul ei:”Cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata”

Citește și: Dan Negru, sfâșiat de durere după moartea lui Benone Sinulescu:„E prima dată când îmi dă țeapă”

Citește și: Când va fi difuzat „Singur acasă”, la Antena 1

Citește și: Benone Sinulescu a murit cu ultima dorință neîmplinită:„În ultima vreme spunea ca vrea…”

Magda Catone, despre moartea lui Șerban Ionescu: „Nu am apucat să plâng de dorul lui”

Magda Catone și Șerban Ionescu au împreună un fiu, Carol. Tânărul a fost singura persoană care a determinat-o pe actriță să meargă mai departe. Actrița a povestit că nu a putut să-și plângă soțul, argumentând că este o femeie puternică.

“Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban, mă țin tare. Comuniunea asta dintre noi e ceva ce depășește granițele lăsate de Dumnezeu. Știm că suntem împreună într-un duh. E foarte greu fără el, dar te întărește Dumnezeu și poți să treci peste asta”, a spus Magda Catone în emisiunea lui Brancu, potrivit Click.ro.

Carol a moștenit trăsăturile și talentul părintelui său

Cu toate că actorul nu se mai află printre noi, Magda își alină dorul privindu-l pe fiul ei. Potrivit actriței, Carol seamănă foarte bine cu tatăl său, moștenindu-i talentul artistic. Carol organizează, alături de mama lui, festivalul Șerban Ionescu.  “Am un băiat care îi calcă pe urme, este o prelungire a relației pe care am avut-o cu Șerban, este Scorpion ca și mine și este stâlpul casei. El este președintele asociației Șerban Ionescu iar eu sunt directoarea Festivalului”, a povestit Magda Catone la Prima TV.

Șerban Ionescu a vrut să divorțeze de Magda Catone

Magda Catone și soțul ei au întâmpinat numeroase dificultăți de-a lungul căsniciei lor. După 30 de ani de mariaj, actrița a depus cererea de divorț. Prima separare a avut loc în 2010, dar vedeta s-a răzgândit și s-a întors alături de soțul ei. După doi ani, Șerban Ionescu a luat decizia de a divorța.

Din păcate, actorul s-a stins din viață câteva luni mai târziu, iar procesul de divorț de Magda Catone nu s-a finalizat.  „In cazul meu, un divort ar fi ca un botez. Ca si cum m-as mai naste o data. Azi, la ora 16:30, am intentat proces de divort sotiei mele, Marga Catone”, declara actorul în trecut.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: