Esti aici
Acasa => Monden => Lună Plină în zodia Berbec pe 20 octombrie 2021. Cum sunt afectate zodiile

Lună Plină în zodia Berbec pe 20 octombrie 2021. Cum sunt afectate zodiile

Pe 20 octombrie 2021 avem Lună Plină în zodia Berbec. Fenomenul astral va influența pozitiv sau negativ mai mulți nativi, mai ales din punct de vedere profesional. Relațiile dintre oameni pot să se schimbe radical. Fiecare nativ va avea ceva de învățat din evenimentele pe care le aduce ziua de 20 octombrie.

Luna Plină are aproape aceleași valențe ca Soarele, doar că este mai răcoroasă. Un disc luminos pe cerul nopții emite o energie misterioasă și puternică, ce se simte în întreg corpul.

Pentru unii, Luna Plină înseamnă o experiență matură de emoții, pacificare și satisfacție, iar pentru alții poate fi un semnal pentru a elibera energia negativă din corp. Dar, unii nativi ar putea să aibă parte și de o zi mai proastă.

Lună Plină, în Berbec pe 20 octombrie 2021. Iată cu influențează fiecare zodie

Așa cum era de aștept, una dintre cele mai afectate zodii este Berbecul. Nativii născuți sub acest semn astral vor primi confirmări ale unor lucruri pe care le bănuiau de ceva vreme, iar acest lucru va aduce pace în sufletele lor.

Taurii nu sunt tocmai cei mai norocoși. Ei vor fi puși în situații care mai de care mai neplăcute. Ei vor da dovadă de mai multă implicare la locul de muncă, însă se vor lovi de tot felul de oameni rău intenționați.

Gemenii sunt dornici să își impună punctul de vedere și se descurcă de minune. Luna plină din zodia Berbec de pe 20 octombrie, care este tot semn de aer, le dă forța și inteligența de care au nevoie pentru a depăși anumite obstacole.

Lună Plină, în Berbec pe 20 octombrie 2021. Leii au o zi proastă

Racii sunt agitați și nerăbdători să scape de unele probleme din viața lor. Din punct de vedere financiar pot apărea anumite probleme, dar emoțional stau foarte bine.

Leii vor avea parte de o zi tensionată. Sunt puși în situații neplăcute la locul de muncă și trebuie să ia o hotărâre cât mai repede, în ceea ce privește un proiect important.

Fecioarelor nu le priește nici lor luna plină în zodia Berbec. Ele se văd nevoite să renunțe la principii și se concentrează mai mult pe urgențele pe care le au de rezolvat. Dar, din fericire, ziua se va termina bine pentru ei.

Balanțele, zodii de aer, sunt foarte eficiente în situațiile de criză. Ele vor avea parte de momente relaxante alături de cei dragi. Faptul că acționează cu mănuși va fi în favoarea lor.

Scorpionii au o zi mai puțin obișnuită. El vor duce bătălii în mod subtil, iar acest lucru îi va face să fie în centrul atenției, dar nu sens negativ.

Lună Plină în zodia Berbec pe 20 octombrie 2021. Vărsătorii se remarcă la muncă

Săgetătorii iau decizii importante pe plan sentimental. Legătura pe care o au cu persoana iubită va deveni mult mai puternică, sub Luna Plină din zodia Berbec.

Luna plină din zodia Berbec îi influențeazpă pe Capricorni din punct de vedere karmic. Pentru nativii de pământ, perioada care vine va fi una plină de probleme din trecut care nu le dau pace.

Vărstătorii arată tot ce pot mai bine la locul de muncă și rămân fideli persoanelor apropiate. Vor fi mai atenți cu persoana iubită.

Peștii își doresc mult să repare tot felul de lucruri: de la relații de prietenie ori de iubire până la obiectele din casă, scrie Fanatik.ro.

  

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: