Esti aici
Acasa => Lifestyle => Beauty => Luna plina din octombrie – o sursa fantastica de energie pozitiva

Luna plina din octombrie – o sursa fantastica de energie pozitiva

In octombrie, in data de 14 o sa avem parte de un moment foarte special. Luna plina a lunii octombrie inaugureaza o schimbare cosmica de energie, care ne va afecta pe fiecare in parte. Schimbarile pot fi bune sau foarte bune si o sa avem, toti, posibilitatea de a utiliza aceasta schimbare in folosul propriu, dar numai daca o sa stim sa gestionam energia pozitiva a lunii pline – care se va manifesta pe o perioada lunga de timp de acum incolo – si care va aduce schimbari majore in viata fiecaruia dintre noi.

Astrologic vorbind, luna plina din octombrie marcheaza intrarea astrului in semnul Berbecului. Acest lucru aduce o manifestare pozitiva a energiilor. Ca atare, toate vibratiile de foc ale aventurosului Berbec sunt la un punct de maxim acest lucru creeaza o explozie de energie pozitiva.

Berbecul este cunoscut pentru o serie de calitati printre care o exceptionala forta, putere si o capacitate speciala de a exploata partile pozitive ale vietii, indiferent cat de minore par acestea in primul moment.

Perioada care urmeaza este una a vindecarilor, fie ca sunt rani fizice sau mentale. Creste capacitatea de concentrare, forta de munca si capacitatea de a duce la bun final ceea ce iti propui mult mai usor decat in mod obisnuit. Capacitatea de concentrarea si mobilizarea exceptional fac ca fiecare pamantean sa poate gestina mai usor si mai bine si problemele si durerea fizica sau psihica. Una peste alta in urmatoarea perioada (circa 60 de zile) ne vom simti mai bine si o sa fim mult mai activi si mai energici.

Este o perioada de oportunitate care ne va ajuta sa depasim momente dificile, complicatii de toate felurile, de la cele financiare la cele sufletesti. O sa apara oportunitati surprinzatoare, interesante, care nu ar fi fost posibile. Lucrurile complicate se simplifica, cele anormale devin normale, firescul ia locul oricaror alte situatii.

Este momentul perfect pentru a actiona. Cu Luna in Berbec, toti o sa reusim sa facem ceea ce acum cateva saptamani parea imposibil. Totul cu o singura conditie: sa te misti, sa actionezi, sa ceri, sa faci!

Ce poti face pentru folosul tau? Ia o pauza de la toate relatiile toxice care iti intoxica viata. Renunta la ceea ce nu-ti place, fara regrete, fa ordine in jurul tau si in viata ta, pentru ca alegerile pe care le vei face vor fi cele bune. Fii ambitioasa si energica, fa-ti planuri, strategii si urmeaza-le, pas cu pas. Nu-ti lasa sentimentele neexprimate. Traieste ceea ce vrei sa traiesti, spune ceea ce simti nevoia sa spui, fii sincera cu cei pe care i-ai ocolit pentru ca nu puteai sa le spui ce gandesti.

In general, schimbarea de energie care insoteste un moment de acest gen si care are loc de doua ori, in fiecare an, este alternativ pozitiva si negativa. De data aceasta forta binelui este uriasa si depinde doar de tine sa valorifici in interesul tau aceasta unda benefica care vine in egala masura pentru fiecare dintre noi.

Unele zodii vor fi pur si simplu aruncate inainte, altele vor primi energie si vor face lucruri pe care nu credeau ca le pot face. Practic fiecare va avea parte de infuzia sa de optimism si incredere.

Detalii pentru fiecare zodie, maine!

Zambiti si fiti actvi. O sa reusiti!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pexels.com

The post Luna plina din octombrie – o sursa fantastica de energie pozitiva appeared first on Femeia.ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: