Esti aici
Acasa => Monden => Luke Perry, din Beverly Hills 90210, a murit la 52 de ani!

Luke Perry, din Beverly Hills 90210, a murit la 52 de ani!

Luke Perry, actorul care i-a dat viață lui Dylan în serialul-fenomen Beverly Hills 90210, a suferit un accident vascular cerebral la 52 de ani. Actorul se afla în casa lui din L.A în momentul în care i s-a făcut rău, fiind imediat preluat de o ambulanță. Din nefericire, în ciuda eforturilor disperate ale personalului medical, actorul a încetat din viață.

Luke Perry a încetat din viață la cinci zile după ce a fost dus de urgență la spital, în Los Angeles, în urma unui accident vascular cerebral. Actorul se afla pe platourile de filmare ale producției Riverdale, unde juca rolul lui Fred Andrews. Conform publicistului său, Luke Perry a murit înconjurat de familie și de prietenii săi.

 

Luke Perry a încetat din viață la 52 de ani.

Actorul s-a stins din viață alături de familie

Copiii lui Perry, Jack (21) Și Sophie (18),  logodnica acestuia, Wendi Madison, fosta soție și mama copiilor, Minnie Sharp, mama actorului, Ann Bennett, tatăl vitreg, Steve Bennett și frații săi, Tom Perry și Amy Coder i-au fost alături actorului în momentul în care a încetat din viață. „Familia apreciază sprijinul imens și rugăciunile care s-au revărsat asupra lui Luke din lumea întreagă și cere, cu tot respectul, intimitate în această perioadă de doliu”, a fost comunicatul venit din partea familiei.

Milioane de fani din lumea întreagă deplâng decesul lui Luke Perry, care, în anii ’90, a frânt multe inimi cu rolul său iconic din serialul-fenomen Beverly Hills 90210. Dylan McKay, acest James Dean al generației sale, va rămâne permanent în amintirea celor care au iubit serialul. La fel și Luke Perry, cel ce i-a dat viață…

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: