Esti aici
Acasa => Monden => Lui Gabi Bădălău i-a fost spartă casa, în plin proces de partaj cu Claudia Pătrășcanu. La ce sumă se ridică paguba

Lui Gabi Bădălău i-a fost spartă casa, în plin proces de partaj cu Claudia Pătrășcanu. La ce sumă se ridică paguba

Un scandal nu vine niciodată singur! În plin proces pentru custodia copiilor și partajul bunurilor comune cu Claudia Pătrășcanu, lui Gabi Bădălău i-a fost spartă casa, iar paguba se ridică la o sumă cu multe zerouri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

În mod clar, nu este anul lui Gabi Bădălău! Casa din Bolintin Vale a fiului fostului ministru al Economiei a fost călcată de hoți echipați cu cagule și mănuși, ceea ce denotă o spargere „la pont”, după cum consideră specialiștii.

Spargerea a avut loc în noaptea de joi spre vineri, iar din imobil au dispărut 30.000 de euro şi câteva ceasuri scumpe, a căror valoare se ridică la 50.000 de euro. Astfel, prejudiciul total trece de 80.000 de euro.

Sârbu Emanuela-Ioana, purtător de cuvânt IPJ Giurgiu, a declarat pentru Spynews.ro că, „în seara zilei de 18 iunie anul curent, Poliția orașului Bolintin Vale a fost sesizată prin apel la 112 de către un bărbat, cu privire la persoane necunoscute care au pătruns în locuința sa de unde au sustras mai multe bunuri”.

Se pare că, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, camerele de supraveghere din vila familiei n-ar fi funcționat, lucru care îngreunează munca polițiștilor pentru identificarea hoților.

Lui Gabi Bădălău i-a fost spartă casa, în plin proces de partaj cu Claudia Pătrășcanu. La ce sumă se ridică pagubaLui Gabi Bădălău i-a fost spartă casa, în plin proces de partaj cu Claudia Pătrășcanu. La ce sumă se ridică paguba

Surse din Poliție au declarat pentru gandul.ro că apelul la 112 ar fi fost dat joi seară de fiul lui Niculae Bădălău. Gabi Bădălău a anunțat că mai multe persoane necunoscute ar fi intrat în vila sa din Bolintin Vale de unde i-au furat bani, ceasuri din aur și bijuterii. La această oră, polițiștii fac cercetare la fața locului.

În 2018 şi casa lui Niculae Bădălau din judeţul Giurgiu a fost spartă, iar hoţii au furat bani şi un pistol. Sesizarea la Poliție ar fi fost făcută de o femeie din Bolintin Vale. Senatorul se afla acasă împreună cu familia, iar din cauza faptului că dormeau, nu ar fi sesizat prezența hoților în casă, potrivit acestuia.

Pe 21 iulie are loc procesul de partaj

Pe data de 21 iulie, la 21.30, magistraţii vor decide partajul bunurilor comune, un proces anevoios în urma căruia Claudia Pătrășcanu va afla dacă, după cei patru ani de căsnicie,  i se va cuveni ceva din bunurile construite împreună cu Gabi Bădălău.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: