Esti aici
Acasa => Monden => Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, se află în stare gravă la spital: ”Are plămânii albi. Ne rugăm pentru viața lui”

Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, se află în stare gravă la spital: ”Are plămânii albi. Ne rugăm pentru viața lui”

Impresarul Lucian Ionescu, celebru în showbizul românesc, are 63 de ani și a fost infectat cu COVID-19. Din păcate, șansele sale de supraviețuire nu sunt foarte mari, după cum i-au spus medicii Corneliei Catanga. Lucian Ionescu se află internat, în stare gravă, la Spitalul Clinic ”Dr. I. Cantacuzino”, din București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga a declarat pentru Impact.ro că starea lui este una foarte gravă. Plămânii impresarului ar fi albi, din cauza excesului de greutate, iar medicii fac tot posibilul să îl salveze.

Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, se află în stare gravă la spital: ”Are plămânii albi. Ne rugăm pentru viața lui”Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, se află în stare gravă la spital: ”Are plămânii albi. Ne rugăm pentru viața lui”

”Lucian este prietenul nostru, a ajutat multe vedete cu contracte. De el se ocupă doamna Violeta și doamna doctor Oana, de la Spitalul ”Cantacuzino”, din București. Soția lui este disperată, am înțeles că și ea a fost bolnavă, se teme pentru viața lui Lucian, plânge. Mă rog pentru el, să îi dea Dumnezeu sănătate, că are copilași!

Am vorbit cu o doctoriță, m-am interesat de starea lui de sănătate. Era foarte grav, mi s-a spus că are plămânii albi, de la grăsime, este supraponderal. În plus, este și diabetic. Am fost asigurată că medicii fac tot ce e omenește posibil ca să-l scoată din ghearele morții!”, a spus ea.

 ”Lucian Ionescu a venit la spital cu o formă gravă a bolii, are și alte probleme de sănătate, l-am stabilizat, vedem cum vor evolua lucrurile. Soția sună mereu să se intereseze de starea lui de sănătate, și ea a fost bolnavă!”, a declarat o asistentă medicală din cadrul Spitalului ”Cantacuzino” pentru sursa citată.

Lucian Ionescu nu credea în purtarea măștii

Lucian Ionescu nu era de acord cu purtarea măștii și nici nu prea se conforma acestei reguli. El ironiza această măsură pe rețelele sociale. ”Poartă mască, este eficientă și te protejează! A redus numărul de infectați de la 100 la 4.023 pe zi!”, scria el, pe Facebook.

Cu toate acestea, în ultimele fotografii, realizate la munte, el purta o mască performantă, cu filtru. Impresarul se află în categoria celor vulnerabili la COVID-19 din cauza diabetului și a greutății sale în exces.

Lucian Ionescu a fost implicat în mai multe scandaluri cu vedete

Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor vedete din România, printre care Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton. Impresarul a făcut dezvăluiri senzaţionale despre vedetele pe care le-a manageriat.

Impresarul a declarat că multe dintre vedetele din România nu sunt ceea ce par a fi. Lucian Ionescu o acuză pe Elena Cârstea că aceasta consuma alcool atunci când acesta o impresaria, iar din acest motiv au încheiat colaborarea.

„Pe Elena Cârstea, când n-o culegeam beată de pe undeva încercam s-o promovez. În rest cădea în cap. O dată eram la mare la Neptun, la o emisiune (în urmă cu nouă ani n.r.). Elena beată fiind a aruncat-o pe Andreea Bălan în piscină. Eu mă ocupam de amândouă. Atunci am reziliat contractul cu Elena. Era foarte greu, ea voia 1000 de euro sau dolari şi nimeni nu-mi dădea mai mult de 200 de euro pe ea”, a declarat Lucian Ionescu, pentru Zeus TV.Lucian Ionescu(foto) spune că Andra nu mai avea nici o şansă pe piaţa muzicală dacă aceasta nu îl întâlnea pe Cătălin Măruţă.

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri intime despre bărbații din viața ei:”Nu suport să…”. Ce spune despre o nouă căsătorie

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri’/ EXCLUSIV

Citește și: Un vlogger și-a omorât iubita însărcinată, pentru 1.000 de dolari. Scena înfiorătoare a fost transmisă live

„M-am ocupat de Andra 3 luni de zile. Am dus-o de la 100 de euro, la 700 de euro. Dacă nu-l găsea pe Maruţă, Andra îşi lua adio de pe piaţa muzicală. Krypton nu prindea. Apăream de dimineaţă până seara la televizor şi aveam 3 concerte pe lună. Mai exact două şi jumătate”, a completat el.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: