Esti aici
Acasa => Monden => Lucian Barbu de la Survivor are iubită… și nu e Amna! Cum l-a dat de gol Alin Sălăjean

Lucian Barbu de la Survivor are iubită… și nu e Amna! Cum l-a dat de gol Alin Sălăjean

Lucian Barbu a părăsit Survivor în urma unei accidentări, însă până de curând unii colegi Războinici și fanii au suspectat că între el și Amna s-a legat ceva. Recent însă, fostul concurent a fost dat de gol – are iubită!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lucian Barbu de la Survivor, unul dintre concurenții cu mari șanse la Marele Premiu, a fost nevoit să se retragă din competiție, în urma unei accidentări. Pe parcursul competiției însă, între el și Amna a părut să se înfiripe mai mult decât o simplă prietenie. Iar zvonurile au explodat după ce artista și-a uimit fanii cu o filmare în camera de hotel, alături de Războinicul care le-a furat inimile româncelor.

Iată însă că recent s-a aflat că Lucian Barbu are iubită… Iar dezvăluirea a fost făcută chiar de către Alin Sălăjean!

Lucian Barbu de la Survivor are iubită... și nu e Amna! Cum l-a dat de gol Alin SălăjeanLucian Barbu de la Survivor are iubită... și nu e Amna! Cum l-a dat de gol Alin Sălăjean

Lucian Barbu are iubită!

Invitați în platoul Wowbiz, Războinicii Lucian Barbu, Roxana Ghiță și Alin Sălăjean au făcut multe dezvăluiri neașteptate. Cel care a făcut dezvăluirea cu privire la statutul amoros al lui Lucian Barbu este chiar colegul său Alin Sălăjean.

După ce l-a văzut pe Lucian Barbu în videoclipul Thalidei Trofin la piesa „Toxic”, Alin Sălăjean a suspectat că blonda este iubita lui. Lucian Barbu a negat însă afirmațiile colegului său Războinic și, în schimb, i-a arătat acestuia fotografii cu iubita lui.

Citește și: Roxana Ghiță l-a sărutat pe Andrei de la Survivor, dar refuză să fie iubita lui. Ce s-a întâmplat între ei

Citește și: Tatăl lui Jador, despre cearta dintre fiul său și Culiță Sterp, de la Survivor: ”A atras pe altcineva de partea lui”

Citește și: De ce a refuzat Bogdan Mocanu să participe la Survivor: „Eu aș face față, dar…”

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar: „Primul pas l-am făcut eu”. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

„Eu după ce am văzut clipul cu Lucian și Thalida l-am întrebat „este iubita ta?” și a zis „să nu spui așa ceva în live!” și mi-a arătat poze cu iubita lui. Dacă ne vezi, Didina, pregătește dormitorul nostru la Cluj Napoca, va fi al lui Lucian și al noii sale iubite. Și dacă faceți dragoste… Am o saltea în dormitorul acela…”, a povestit Alin Sălăjean, pentru WOWbiz.

A părăsit competiția în urma unei accidentări

Lucian Barbu, unul dintre concurenții valoroși din tabăra Războinicilor de la Survivor, a părăsit competiția, din nefericire, în urma unei accidentări grave la genunchi, accidentare în urma căreia a ajuns de urgență la spital, unde a și rămas, pentru investigații. Războinicul a fost primul concurent care a părăsit competiția Survivor România 2021 din cauza unei accidentări.

„Durerea internă este mai mare ca cea din exterior. Se pare că viața este ceea ce se întâmplă în timp ce ne facem planuri. Durerea mare este aceea că am plecat la drumul ăsta și totul s-a întâmplat instantaneu și nu am prevăzut nimic’, a spus Lucian la părăsirea competiției.

Lucian Barbu, fost concurent în echipa Războinici, de la Survivor, are 33 de ani și este profesor de înot. A trecut prin episoade dificile în copilărie, unele marcându-l profund. La 11 ani a fost diagnosticat cu hepatită A.

A fost nevoit să stea acasă câteva luni. Reîntors în mediul școlar a trecut prin experiența traumatizantă a marginalizării, ceilalți copii considerându-l  contagios. Au urmat și alte încercări care l-au marcat, dar consideră că toate greutățile nu au făcut decât să îl facă mai puternic.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: