Esti aici
Acasa => Monden => Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor. Cum s-au distrat cei doi

Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor. Cum s-au distrat cei doi

Loredana Groza s-a distrat de minune în noaptea dintre ani. Celebra artistă s-a aflat la munte alături de câțiva prieteni, dar și de Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021. Artistul italian a făcut parte din echipa artistei în emisiune, iar publicul a decis ca el să plece acasă cu marele premiu. Cum au petrecut cei doi?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar Nick Casciaro a făcut parte din echipa sa, în emisiunea X Factor. Se pare că artista a făcut o alege bună când a ales să meargă cu celebrul italian în finala show-ului. Cei doi au petrecut împreună trecerea dintre ani, la munte, acolo unde au susținut un concert extraordinar.

Loredana Groza a ajuns în finală cu italianul Nick Casciaro care a și câștigat marele premiu al emisiunii. Artistul i-a cucerit pe români cu vocea sa incredivilă, iar cei care l-au apreciat și au vrut să îl vadă în carne și oase, au avut ocazia de a-l asculta la munte, alături de Loredana.

Citește și : Nick Casciaro, concurentul Loredanei, a câștigat X Factor.Artistul a plecat acasă cu 50.000 de euro

Citește și: Cine este Nick Casciaro, finalist X Factor.Are 31 de ani și vine din Italia

Citește și: Iulia Vântur, ironizată de presa indiană, după ziua lui Salman Khan:„Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit și a divorțat după doar câteva zile:„Ai mei nu au știut”

Loredana Groza, la munte alături de Nick Casciaro

Loredana Groza și Nick Casciaro au legat o relație de prietenie frumoasă, iar după ce s-a terminat X Factor, cei doi au plecat împreună la munte, unde au petrecut trecerea dintre ani. Loredana și Nick au mers la munte unde au susținut un concert de zile mari. Mentora de la X Factor i-a prezentat toate peisajele frumoase din România, iar înainte de a urca pe scenă, cei doi au mers pe pârtie și s-au plimbat cu telecabina.

Nick Casciaro a ajuns în finala emisiunii, iar telespectatorii l-au votat pe el pentru a câștiga marele premiu. Artistul italian i-a cucerit pe români cu vocea sa minunată. Cei care l-au apreciat au avut ocazia să îl asculte live, la munte, acolo unde a susținut un concerte împreună cu Loredana Groza.

Loredana Groza vrea să plece în Italia

Celebra artistă se pare că vrea să continue colaborarea cu Nick. Cântăreața își dorește să meargă în Italia și să înregistreze mai multe piese alături de câștigătorul ei. Loredana Groza a recunoscut că Nick are un talent uimitor, iar românii l-au apreciat foarte mult.

Am avut primul concert după „X Factor”. A fost minunat! Ne-am conectat cu publicul. Vă mulțumim pentru toată susținerea. Nick este extrem de fericit. Nu știe cum să răspundă la toate mesajele. În curând vom merge în Italia pentru a înregistra ceva. În ianuarie pregătim lucruri noi.”, a declarat Loredana Groza pentru Antena 3.

Cu ce se ocupă Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021

Concurentul Loredanei Groza a avut trei momente excepționale în finala emisiunii, dovedind că e plin de talent și a impresionat juriul și publicul. În marea finală, Nick Casciaro și Loredana Groza au cântat împreună, iar fanii au fost impresionați de momentul lor.

Nick este născut în Bolzano, Italia, iar pe 4 ianuarie va împlinit 32 de ani. De-a lungul anilor, italianul a participat la mai multe emisiuni muzicale, iar la 23 de ani a participat la Italia’s Got Talent.

Sursa foto: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: