Esti aici
Acasa => Monden => Loredana Ciubotaru, feblețea lui Smiley de la Vocea României, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Loredana Ciubotaru, feblețea lui Smiley de la Vocea României, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Loredana Ciobotaru, cunoscută drept Lori Ló, de la Vocea României, s-a căsătorit duminică, 6 septembrie. Fosta concurentă era preferata lui Smiley din show-ul de talente. „Până la sfârșitul iubirii”, a scris artista, în descrierea mai multor imagini surprinse în ziua nunții sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Imaginile sunt extrem de frumoase

„Woooooooow! Congrats! 😩❤️”, a scris Antonia în secțiunea de comentarii. „Uauuuu! 👏🏻👏🏻👏🏻💃💃💃🥳🥳🥳🥳 Casă de piatră!!!!”, a scris și Andreea Esca.

Între anii 2010 și 2014, Lori a făcut parte din trupa Life on Mars, colaborarea lor fiind încheiată la începutul lui 2014.

Artista declara în trecut că șansa de a face parte din competiția Vocea României a ajutat-o foarte mult:

„De la Vocea României am ajuns la aceeași casa de producție cu Inna. (…) Și faptul că acum dau acest interviu înseamnă foarte mult.

Vocea României te propulsează, te lansează și e cea mai frumoasă și puternică recunoaștere pentru un artist”.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adelina Pestrițu, la 5 zile de când a anunțat că are COVID-19!Vedeta și soțul ei nu au mai postat nimic pe rețelele sociale

De la încheierea parcursului ei în show, Lori a lansat o serie de single-uri solo, printre care se numără piesele Spune-mi, Doare, Înainte Înapoi și GWHF.

Solista a avut și două colaborări de mare succes, prima alături de Antonia, Inna și Alexandra Stan, Call the Police, și a doua alături de Antonia, Inna și Lariss, Milk & Honey.

Smiley a fost vrăjit de Loredana

Smiley a fost de-a dreptul vrăjit de Loredana Ciobotaru, însă frumuseţea ei nu a fost trecută cu vederea nici de ceilalţi antrenori. Datorită vocii şi frumuseţii ei, tânăra l-a făcut pe Marius Moga să vorbească mai mult ca niciodată şi să afirme că îi place fata.

„Niciodată n-a vorbit mai mult ăsta, de 10 minute tot vorbeşte“, a spus Horia Brenciu, referindu-se la Moga.

Loredana s-a simţit însă atrasă de Smiley, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Cânţi senzaţional, arăţi senzaţional şi vorbeşti foarte frumos“, a spus antrenorul de la „Vocea României“. Chimia dintre ei a fost evidentă, iar tânăra a ales să meargă în echipa lui Smiley. 

„De acasă am plecat cu ceva. Şi de mai mult timp caut acel ceva. Eu simt şi o să-l aleg pe Smiley“, a afirmat Loredana.

Citește și: Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles pentru Lidia Buble, după despărțire?„Tot mai tăcut și singur în lumea mea pustie’

Evident, Pavel Bartoş şi Horia Brenciu nu au ratat ocazia de a face glume pe seama lui Smiley. 

„Smiley e îndrăgostit. Pardon…emoţionat“, a spus Bartoş, care a fost completat şi de Brenciu. 

„Cred că voi doi veţi depăşi relaţia profesională. Dacă eu nu voi câştiga pentru că am pierdut-o pe Loredana şi Smiley se va căsători, va fi plăcerea mea. Aplauze pentru dragoste. Pot să fiu naşul tău“, a spus acesta.

Răspunsul lui Smiley nu a întârziat însă să apară. „Respir mai greu, îmi bate inima mai tare. Mai ales când este aşa frumoasă“, a afirmat cântăreţul.

Povestea Loredanei este una emoţionantă, ea având o copilărie tristă. Tatăl ei avea probleme cu alcoolul şi era agresiv, iar pentru tânără muzica a fost un refugiu.

„Părinţii mei sunt despărţiţi acum. Când eram mică am fost în camera lor, le-am cântat ceva, dar pe tatăl meu l-a bufnit râsul şi mi-a spus că voi ajunge să cânt la uşa cantinei. Auzind acest lucru, mi s-a dărâmat tot Universul“, a spus Loredana Ciobotaru.

Loredana Ciubotaru, feblețea lui Smiley de la Vocea României, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntăLoredana Ciubotaru, feblețea lui Smiley de la Vocea României, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Tânăra care a terminat „Colegiul Economic Delta Dunării“ din Tulcea a afirmat însă că acest lucru a ambiţionat-o mai mult.

Mai mult, ea afirmă că muzica este o stare, care trebuie să se identifice cu ceea ce are fiecare în suflet. „În urmă cu o săptămână am avut un accident de maşină. Cred că m-am născut a doua oară“, a încheiat tânăra din Tulcea.

Loredana Ciobotaru a cântat în trecut alături de Vlad Miriţă, dar a fost prezentă şi la festivaluri precum cel de la Mamaia. În prezent, ea este membră în formaţia „Life on Mars“, înfiinţată în anul 2010.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: