Esti aici
Acasa => Monden => Lora, schimbare radicală de look. Și-a făcut părul albastru

Lora, schimbare radicală de look. Și-a făcut părul albastru

Lora a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look. Vedeta a renunțat la părul blond și a optat pentru nuanțe extravagante. Lora și-a făcut părul albastru și verde, iar schimbarea a fost una spectaculoasă.

Artista ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu schimbări de look, însă de data aceasta este vorba despre o schimbare nonconformistă. Lora a ales să-și facă părul în nuanțe țipătoare. Este clar, vedetei îi stă bine cu orice schimbare pe care o face. Deși își schimbă des culoarea părului, de cele mai multe ori cu ajutorul perucilor, Lora nu renunță absolut deloc la părul lung.

”Nu uita cine ești, nu uita de spiritul tău. Nu-ți uita vocea și nu-ți uita curajul. Creează cu mâinile goale. Iubește fără îndoieli, căci iubirea e forța ta, esența ta, arta ta! Deschide ochii. Privește-mă. Cunoaște-mă așa cum sunt. Sălbatică, Naivă, Curioasă, Prezentă, Îndrăgostită, Pasională, Rebelă, O Forță. Așa cum ești și tu.”, a scris Lora pe una dintre rețelele de socializare.

Cum se menține Lora în formă

Artista a povestit că nu se limitează la a mânca un singur lucru, nu își pune restricții. „Nu mă limitez la a mânca un singur lucru și nu-mi pun restricții. Dacă îmi este poftă de ceva, mănânc. Important este să fac efort fizic pentru că tot acest „combustibil’ pe care eu îl ingerez să fie consumat, să nu mă duc cu el noaptea în pat să dormim împreună și după aceea să ne trezim împreună în același corp”, a spus vedeta.

FOTO: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: