Esti aici
Acasa => Monden => Logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor, adevărul despre problemele din relația lor și infidelitate: „Am avut un moment…”

Logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor, adevărul despre problemele din relația lor și infidelitate: „Am avut un moment…”

Au tot fost scandaluri majore în acest sezon de la Survivor, dar în top intră de departe schimbul de replici dintre Zanni și Elena Marin. Faimosul și-a acuzat colega că ar încerca să aibă o aventură cu Cosmin Stanciu, deși amândoi au parteneri de viață. Acum, Andrei, logodnicul Elenei, spune adevărul despre probleme din relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei recunoaște că relația lor a fost pusă serios la încercare înainte ca Elena să plece spre jungla din Republica Dominicană. Însă, amândoi și-au dat seama că se iubesc prea mult ca să renunțe la povestea lor de dragoste doar din cauza participării ei la acest concurs. Bărbatul a decis, în cele din urmă, să își susțină viitoarea soție.

“Adevărul e că am avut un moment mai puțin bun, înainte de plecarea ei, dar am remediat situația, pentru că ne iubim și pentru că ne dorim să fim împreună toată viața. Mi-a fost imposibil să adopt o poziție clară față de plecarea ei, pentru că îmi susțin viitoarea soție în carieră, dar partea sentimentală contează mult mai mult la noi”, a declarat Andrei P., logodnicul Elenei Marin, pentru fanatik.ro.

Logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor, adevărul despre problemele din relația lor și infidelitate: "Am avut un moment..."Logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor, adevărul despre problemele din relația lor și infidelitate: "Am avut un moment..."

Elena Marin de la Survivor, adevărul despre problemele cu logodnicul

Chiar dacă au avut parte de niște momente dificile înainte de plecarea dansatoarei în Republica Dominicană, Andrei își dorește acum ca iubita lui să câștige. Nici măcar nu își poate imagina ce viață grea duce în concurs și are încredere deplină că nu ar fi capabilă să îl înșele cu vreun alt coleg de echipă.

„Dacă eram acolo, nu știu cum aș fi reacționat. E foarte complicat. Sincer, gândesc că duritatea show-ului este imposibil de imaginat din canapea. Chiar cred că nu ne putem imagina cât de greu este pe insulă. De aceea sper ca gândul și încurajările mele să ajungă la ea. Îmi doresc să câștige și să demonstreze că binele învinge întotdeauna răul”, a mai declarat Andrei.

Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor

Citește și: Plușica de la Puterea Dragostei își pune silicoane

La 75 de ani, Dida Drăgan spune adevărul despre problemele de sănătate

Citește și: Logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor, replică dură pentru Zanni: „E dovadă clară că minte”

Andrei consideră că Zanni este cel care minte în concurs, iar lacrimile Elenei l-au afectat enorm, căci nu poate fi alături de iubita lui, să o consoleze.

“Lucrurile sunt foarte simple pentru mine: am încredere în Elena și nu mă îndoiesc nicio clipă de ea. O cunosc bine și știu că, în lumea ei ideală, oamenii sunt curați și fără răutăți. De aceea suferă foarte tare atunci când se confruntă cu diferite răutăți.

Pentru mine n-a contat ce a zis Zanni, pentru mine a contat doar cât a plâns ea. A fost foarte greu s-o văd așa, fără să pot face ceva. Neputința de a o proteja m-a deranjat cel mai mult”, a adăugat logodnicul Elenei Marin, pentru sursa citată anterior.

Elena Marin, acuzată de Zanni că și-ar înșela logodnicul

El a susținut că Elena ar plănui să se cupleze cu Faimosul Cosmin Stanciu, deși amândoi ar avea relații oficiale.

Zanni: Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei?

Elena Marin: Nu, mersi, că am!

Zanni: De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?

Elena Marin: Poftim? Cosmin, ți-am făcut vreodată avansuri sau m-am dat la tine?

Cosmin: Păi nu!

Zanni: Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: