Esti aici
Acasa => Monden => Liviu Teodorescu își mărturisește greșelile: ”Lista de păcate”

Liviu Teodorescu își mărturisește greșelile: ”Lista de păcate”

Considerat una din cele mai bune voci masculine din România, Liviu Teodorescu lansează un nou single, „Lista de păcate” în colaborare cu Killa Fonic și cu o uluitoare prezență feminină în videoclip, vloggerița Alina Ceușan.

Produsă în propriul studio, LiTe Music, Liviu mărturisește că a lucrat la noul său single mai bine de un an de zile, iar piesa și videoclipul sunt scoase în evidență de diferite simboluri.

„Lista de păcate e o metaforă pentru aparențele care se dovedesc a fi înșelătoare la un moment dat. Despre fetele care par cuminți dar care, în buzunar la spate, au o listă de păcate și, când se lasă noaptea, mai bifează câte unul. Lista de păcate dă și numele E.P-ului pe care îl voi lansa toamna asta. Colaborarea cu Killa Fonic a fost ceva predestinat, mi-a spus ca îi place piesa și ar vrea să tragă fix pe data de 6 ianuarie 2018, piesa fiind începută pe 6 ianuarie 2017. Cred în semne și cred că piesa și clipul au o energie specială, pe care Alina Ceușan o reprezintă perfect. A empatizat excelent cu ideea, cred că e evident în clip. Clipul e regizat de SAN, iar conceptul este semnat de SAN și de #W”, a declarat artistul.

Alina Ceușan, Liviu Teodorescu și Killa Fonic

Alina Ceușan, Liviu Teodorescu și Killa Fonic

Citește și: Liviu Teodorescu, primul interviu alături de iubita lui, Iulia. ”Mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr”

De curând Liviu a lansat single-ul „90-60-90” alături de fratele său și frații Munteanu, reușind astfel să continue tradiția de a colabora cu vloggerii pentru piesele sale.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce” la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 38 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

Poți asculta noua melodie a lui Liviu Teodorescu AICI!

Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu

FOTO: Facebook, PR

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: