Esti aici
Acasa => Monden => Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul în plină pandemie: „Câtă emoție, câtă bucurie!”

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul în plină pandemie: „Câtă emoție, câtă bucurie!”

După ce, în urmă cu trei luni au devenit părinți, în weekend Lili Sandu și Silviu Țolu au trăit bucuria de a-și creștina fiul. Micuțul a avut parte însă de o ceremonie de… pandemie, cu invitați puțini și respectarea restricțiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat, în acest weekend băiețelul, micuțul Thomas Jay fiind creștinat la biserică, în prezența unui număr restrâns de invitați la ceremonia de creștinare de la biserică participând doar apropiații cuplului.

Vedeta a ținut să împărtășească însă cu fanii din mediul online o parte dintre momentele importante ale zilei, postând instantanee ale unor momente încărcate de bucurie, dar și de multă emoție. Proaspăta mămică a purtat o rohie albă care-i flata silueta perfectă deja, la doar trei luni de când a născut și o pereche de stiletto superbi, de culoare albastră. Și micuțul Thomas Jay a fost extrem de elegant, mama lui arătându-le fanilor din mediul online și trusoul bebelușului.

Lili Sandu și Silviu Țolu, un botez restrâns

Lili Sandu a mărturisea recent, într-o emisiune TV, care sunt planurile pentru botezul băiețelului ei și a dezvăluit că, indiferent de restricții, ține foarte mult să-l creștineze pe Thomas Jay. Dacă situația de urma să nu permită o petrecere de pomină, vedeta era dispusă să o amâne, însă nu și ceremonia religioasă.

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul în plină pandemie: "Câtă emoție, câtă bucurie!"Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul în plină pandemie: "Câtă emoție, câtă bucurie!"

Din păcate, în contextul actualei pandemii, Lili Sandu și Silviu Țolu au fost obligați să facă un botez restrâns, la ceremonia din biserică participând doar o câțiva invitați. Imaginile din biserică, de altfel extrem de emoționante, s-au desprins totuși de normalitatea de până mai ieri, deoarece toată lumea a purtat mască… Asta nu a împiedicat însă cu nimic bucuria celor doi părinți și a apropiaților lor.

„Câtă emoție și câtă bucurie! Puiul nostru a fost creștinat și suntem cei mai fericiți părinți”, a scris Lili Sandu pe contul său de socializare.

Nașii micuțului Thomas Jay au fost chiar medicul care l-a adus pe lume și soția acestuia.

Lili Sandu își dorește un al doilea copil

Deși a devenit mamă pentru prima oară la 41 de ani, Lili Sandu este decisă să nu se oprească aici – vedeta își dorește să-și mărească din nou familia. De altfel, ea a mărturisit că, o vreme, va renunța la proiectele de televiziune pentru a i se dedica micuțului Thomas Jay.

„Nu știu când o să mă întorc într-un platou de
televiziune, o perioadă sigur nu. Mi-aș dori să mai fac încă cel puțin
unul, că eu am fost singură la părinți și știu cum e. Silviu zice să mai
așteptăm.

Noi ne mai certăm, nu suntem perfecți, dar ne susținem foarte mult. Copilul doarme cu noi în cameră, are pătuțul lui, iar dimineața îl ia mami în pat cu noi”, declara Lili Sandu, cu ceva timp în urmă.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani: „Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Citește și: Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: „Nu m-a ajutat niciodată!”

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Citește și: Îl mai ții minte pe Tarkan, turcul care făcea furori cu piesa Șikidim? La 48 de ani arată mai bine ca în tinerețe!

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: