Esti aici
Acasa => Monden => Lili Sandu nu are planuri de căsătorie și copii. Cum merge relația cu Silviu Tolu

Lili Sandu nu are planuri de căsătorie și copii. Cum merge relația cu Silviu Tolu

Lili Sandu și Silviu Tolu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar asta se vede clar. Comunicarea și relația de prietenie pe care o au îi ajută foarte mult. Chiar dacă se iubesc foarte mult și sunt de ceva timp împreună, Lili Sandu nu are planuri de căsătorie și copii. 

Vedeta este foarte fericită alături de iubitul ei mai tânăr și este mulțumită de tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Relația vedetei cu Silviu Tolu merge foarte bine. Lili Sandu nu se gândește prea curând la căsătorie sau la un copil, considerând că asta nu era o prioritate pentru ea în aceste momente.

”Suntem foarte bine. E o relație în care noi doi ne completăm foarte bine. Este o relație bazată pe pasiuni comune. Suntem într-un moment fericit, chiar e încă ”luna aia de miere”, încă nu am depășit-o. Întrebările acestea sunt la ordinea zilei, doar că asta nu face parte din prioritățile noastre și nici nu stăm să ne batem capul prea mult cu ele. Nu știu ce o să ne rezerve viitorul, ne bucurăm de ce avem. Cred că asta e o problemă generală, ne gândim prea mult la viitor și uităm să trăim ceea ce ni se întâmplă acum. Nu știu ce o să fie, ce o să ne rezerve destinul. Dacă se va întâmpla să ne căsătorim sau să avem un copil, Doamne ajută! Nu grăbim.”, a declarat Lili Sandu pentru Revista VIVA!.

Citește și: Îți mai amintești cum arăta Lili Sandu acum 12 ani? Iată fotografii de colecție cu ea înainte să plece în SUA

Silviu Tolu este cel care lasă de la el în contradicțiile pe care le au

Ca în orice relație, Lili Sandu și Silviu Tolu mai au uneori mici certuri sau contradicții, însă le depășesc cu brio. Chiar dacă ea este mai mare decât el, Silviu este cel care cedează primul atunci când apar contradicțiile. Iubitul vedetei are și o metodă personală prin care o face pe Lili Sandu să uite supărările. Iubirea dintre cei doi este foarte mare, iar datorită dragostei lor, certurile nu durează mai mult de 5 sau 10 minute.

”Ai spune că datorită diferenței de vârstă ar trebui să dau eu dovadă de maturitate și să las de la mine. De multe ori el este cel care lasă de la el. Sinceră să fiu nu am avut certuri atât de serioase. Certurile la noi nu durează mai mult de 5-10 minute, după care începem să ne prostim. El începe să imite tot felul de cântăreți, personaje și mă bufnește râsul. Suntem atât de buni prieteni și chestia asta cred că ne ajută. Călătorim, avem pasiuni comune.”, a mărturisit Lili Sandu pentru Revista VIVA!.

Lili Sandu și Silviu Tolu

Lili Sandu și Silviu Tolu

Citește și: 5 lucruri pe care nu le știai despre Lili Sandu

FOTO: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: