Esti aici
Acasa => Monden => Ligi de la Puterea Dragostei spune tot despre relația cu Livian Pop: „Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca”

Ligi de la Puterea Dragostei spune tot despre relația cu Livian Pop: „Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca”

După ce s-a speculat că între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste, Ligi de la Puterea Dragostei a spus totul despre relația dintre ea și Livian Pop. Iată cum stau lucrurile de fapt, între blondină și fiul lui Nelson Mondialu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Livian Pop și Ligi de la Puterea Dragostei au fost doi dintre cei mai controversați concurenți ai sezonului 2 al show-ului, iar de ceva vreme, pe rețelele de socializare, a început să se speculeze că între blondină și fiul lui Nelson Mondialu s-a înfiripat o relație. Totul a început în momentul în care Livian Pop a postat o fotografie în care apare alături de Ligia Dolha, iar fanii au tras imediat concluzii.

Ligi de la Puterea Dragostei spune tot despre relația cu Livian Pop: "Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca"Ligi de la Puterea Dragostei spune tot despre relația cu Livian Pop: "Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca"

Ligi de la Puterea Dragostei: „Nu este nimic între mine și Livian”

Drept urmare, Ligi de la Puterea Dragostei a decis să lămurească lucrurile și a vorbit despre relația ei cu Livian într-o postare pe contul său de Instagram. Blondina a mărturisit că între ea și Livian există doar o relație profesională, cei doi lucrând împreună la un proiect.

‘O colaborare nu înseamnă că am ceva cu omul ăla. Nu este
nimic între mine și Livian. Hate-ul vostru nu o să mă oprească din ceea
ce îmi doresc. Dintr-o simplă colaborare, ați făcut un adevărat circ.

Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca. Ce am făcut? Mi-am făcut curaj să cânt. Eu cu Bianca nu am nicio problemă. Între mine și Livian nu există nimic intim și nici nu va exista’, a mărturisit Ligi de la Puterea Dragostei într-un live pe contul ei de socializare.

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii: „Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare”. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia: „Au fost situații în care am cerut ajutor”. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Alexandra Ungureanu cu banii câștigați la Bravo, ai stil!: „Ar fi frumos să iau și eu…”

Citește și: Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu. Primele declarații ale juratului de la Chefi la Cuțite: „Nu pot sta singur cuc!”

De altfel, nici Livian nu a dat apă la moară speculațiilor, tânărul mărturisind că între el și Ligi de la Puterea Dragostei este doar o simplă relație de prietenie, relație pe care au cultivat-o și după ce au părăsit competiția.

„Eu cu Ligi am o relație foarte bună de prietenie, pe care am păstrat-o din competiție. Urmează să scoatem ceva frumos împreună”, spunea Livian acum ceva timp.

Livian Pop s-a despărțit și de Florentina

Livian de la Puterea Dragostei a fost de-a lungul timpului în mijlocul mai multor controverse privind relațiile sale. A avut o relație tumultoasă cu Bianca Comănici, cu mai multe suișuri și coborâșuri, însă cei doi au decis să-și spună „adio”.

Apoi, a urmat relația cu Florentina, care s-a destrămat recent. Livian a fost cel care a anunțat despărțirea, precizând că relația lor ar fi ajuns într-un punct mort. A spus totul pe rețelele de socializare, pentru a pune punct tuturor speculațiilor.

„După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă
anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am
decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită.
Nedorind să aflați din alte surse…’,
este mesajul postat de Livian de la Puterea Dragostei după despărțirea de Florentina. 

Apoi, au fost lansate tot mai multe zvonuri privind o legătură cu Ligi de la Puterea Dagostei. Fostul concurent a dorit să lămurească că pe cei doi îi leagă doar o frumoasă prietenie și nu sunt implicați sentimental.

Colaborarea lor este doar în plan profesional, a lămurit Livian de la Puterea Dragostei.

„Este oficial! Am un anunț foarte important! Eu eu Ligi suntem într-o relație…. Suntem într-o relație cu muzica. Sperăm să vă placă!’, a menționat Livian.

Foto: Instagram, Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: