Esti aici
Acasa => Stil => Lidia Fecioru dezvăluie ce trebuie să faci ca să ți se îndeplinească dorințele

Lidia Fecioru dezvăluie ce trebuie să faci ca să ți se îndeplinească dorințele

Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să facem ca să ni se îndeplinească dorințele. Binecunoscutul energoterapeut susține că există niște reguli stricte pe care ar trebui să le urmăm pentru a ne îmbunătăți viața și, totodată, explică ritualul pe care trebuie să-l punem în aplicare.

Lidia Fecioru consideră că dacă ne dorim ceva cu ardoare, acel ceva va veni către noi, însă și noi putem favoriza aspectul în sine. Iată cele trei legi de urmat dacă dorim să ne îndeplinim toate dorințele!

  • Legea  comenzii

Trebuie să ne formulăm foarte clar și la obiect dorința pe care o avem și este recomandat să ne punem o singură dorință. De asemenea, Lidia Fecioru ne sfăruiește să spunem și o rugăciune împreună cu dorința noastră: “Nu ne oprește nimeni să Îl rugăm și pe Dumnezeu să ne ajute” – a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

  • Legea zeciuielii

Este bine ca atunci când o dorință se îndeplinește să dăm zeciuială din ceea ce am produs, iar Lidia ne sfătuiește să ajutăm o persoană cu probleme: “Acolo există Dumnezeu. Trebuie să-ți plătești partenerul de afaceri. Iar partenerul tău de afaceri atunci când ești singur este Dumnezeu.” – continuă bioenergoterapeutul.

  • Legea bunăvoinței
Lidia Fecioru susține că trebuie să dai mai departe din puținul tău, indiferent dacă ești bogat sau sărac: “Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. De unde dai, Dumnezeu da inzecit”, a concluzionat Lidia Fecioru la Antena 3.
Ritualul îndeplinirii dorințelor
Pe de altă parte, Lidia Fecioru a dezvăluit un ritual care ajută la îndeplinirea dorințelor și care, de preferat, ar trebui făcut în perioada când este Lună Nouă: “Se ia o caniță de lut cam la 200 de grame, se pune obiectul dorinței în cană. De exemplu, o monedă dacă vrei să câștigi mai multi bani, dacă dorești pe cineva care să te iubească, pui un inel. Torni deasupra miere, până se acoperă obiectul din ea, apoi se pune pe pervazul geamului pentru 48 de ore. De fiecare dată când treci pe lângă cană, îi șoptești dorința ta. După 48 de ore se leagă cu o cârpă albă, curată și se pune lângă ea un obiect de argint sau de aur și o pui într-un loc ferit din casă, unde nu o găsește nimeni. O păstrezi acolo până ți se împlinește dorința, apoi pui mierea din căniță la rădăcina unui copac” – a dezvăluit Lidia Fecioru.
Sursă foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: