Esti aici
Acasa => Monden => Lidia Buble, super sexy şi complet schimbată în noul videoclip: „E eliberator să nu pui la suflet ce zic alții!”

Lidia Buble, super sexy şi complet schimbată în noul videoclip: „E eliberator să nu pui la suflet ce zic alții!”

Lidia Buble este complet schimbată în noul videoclip, „Asta sunt eu”. Mai sexy decât a apărut până acum, tunsă scurt și cu părul blond, Lidia își sfătuiește fanii că trebuie să fie sinceri cu ei înșiși și să nu pună la suflet ceea ce spun alții.

Lidia Buble își deschide sufletul și lansează „Asta sunt eu”, o piesă în care artista își invită publicul să o descopere exact așa cum este: deschisă, funny, un pic crazy, dar cu un suflet imens.

Pentru „Asta sunt eu”, Lidia a colaborat cu What’s UP, artist care a compus piesa alături de Marius Moga, Marian Moldoveanu și Florian Rus. Clipul, regizat de Iura Luncașu, redă în imagini mood-ul jucăuș și energic al piesei și o prezintă pe Lidia în ipostaze diferite.

„E eliberator să te simți bine în pielea ta! Să te accepți așa cum ești. Să poți să iubești cum vrei. Să poți să arăți când nu-ți place ceva. Să nu pui la suflet ce zic alții doar ca să-ți facă inimă rea. Să poți să strigi: Asta sunt eu!”, mărturisește Lidia Buble.

A lansat o piesă-declarație de dragoste pentru iubitul ei

„Lidia este un artist muncitor și talentat, naturalețea este unul dintre atuurile succesului ei. Cred în oameni dintr-o bucată, așadar cred în această colaborare. Sper să vă placă!“, adaugă What’s UP.

Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simțim la fel“, iar în același an ea a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri că „Inima nu știe“, „Le-am spus și fetelor“, „Mă cerți“, „Mi-e bine“, „Cămașa”, „Sub apă”, „Tu” – o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are față de iubitul ei, Răzvan Simion.

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: