Esti aici
Acasa => Monden => Laura Boghiu de la Visuri la Cheie s-a căsătorit în secret, la Paris: „A fost o nuntă mai atipică”

Laura Boghiu de la Visuri la Cheie s-a căsătorit în secret, la Paris: „A fost o nuntă mai atipică”

Laura Boghiu de la Visuri la Cheie s-a căsătorit la Paris. Laura Boghiu este unul dintre „magicienii” care reușesc să ofere o nouă viață persoanelor mai puțin norocoase, prin intermediul emisiunii „Visuri la Cheie” de la ProTV. Aceasta s-a căsătorit recent într-un cadru de poveste. Ea a ales să își organizeze nunta la Paris și să renunțe la celebrul dans al mirilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Boghiu de la Visuri la Cheie a avut parte de o nuntă de poveste! Aceasta s-a căsătorit la Paris într-un cadru de vis. Ea a avut parte de o nuntă puțin mai atipică deoarece a renunțat la celebrul dans al mirilor. Ba mai mult, aceasta și-a dorit ca la marele eveniment să nu participe decât persoanele apropiate. Astfel, au fost invitați doar 30 de persoane extrem de importante pentru proaspeții căsătoriți.

Aceasta a făcut mărturisiri despre marele eveniment din viața sa. Diva a avut o problemă în ceea ce privește rochia de mireasă, însă a reușit să repare totul la timp.

Citește și: Laura Boghiu, de la Visuri la Cheie, primele declarații despre soțul ei și nunta secretă:”Soțului meu nu i-a plăcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună, alături de fetițe.Au pozat ca o familie

Citește și: Speak face apel la vaccinare, după ce bunicul lui a murit de COVID-19:„Vaccinați-vă parintii si bunicii, pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”

Citește și: Mădălina Pamfile a fost înfiată când avea 3 ani.Cum arată părinții ei adoptivi

Laura Boghiu de la Visuri la Cheie s-a căsătorit la Paris

Laura Boghiu a avut parte de o nuntă decupată din basme. Aceasta a ales să organizeze marele eveniment la Paris, într-un cadru intim cu doar 30 de invitați.

„Ne-am dorit o nuntă restrânsă cu puțină lume. Am fost puțini oameni, cred că 30. Mi-a surâs ideea, Franța, Paris, o poveste. Îl cunosc de 6 ani. Când am ajuns în Franța cred că erau 10 grade.”, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Laura Boghiu, probleme cu rochia înainte de nuntă

Se pare că oricine poate trece prin momente dificile înainte de propria nuntă. Laura Boghiu a avut probleme chiar cu vestimentația. Aceasta și-a dus rochia la modificat, însă s-a trezit cu mai multe găuri în ea. Arhitectul a avut șansa de a o schimba, iar astfel și-a ales ținuta cu doar 12 ore înainte de eveniment.

„A fost o nebunie cu rochia, m-am dus la o casă de rochii de mirese în România, am tot făcut modificări la rochie. Cu o zi înainte de nuntă, am descoperit niște găuri la rochie. Am zis că nu o mai vreau. M-au sunat să îmi aleg altă rochie, am ales-o cu nici 12 ore înainte de nuntă.”, a mai spus ea la aceeași emisiune.

„O nuntă mai atipică”

Laura nu doar că și-a dorit ca nunta ei să aibă 30 de invitați, însă a preferat să se lipsească de tradițiile obișnuite. Mirii nu au făcut celebrul dans pentru a deschide petrecerea. Nașii lor au fost de origine franceză, prieteni cu soțul brunetei.

„El a stat o perioadă în Franța, are prieteni foarte buni acolo, ne-au fost nași și ne-au ajutat cu toate aranjamentele. Nu am avut dansul mirilor, a fost o nuntă mai atipică. A fost muzică la nuntă. O zi a durat nunta, să nu exagerăm, am fost 30 de oameni. A fost pentru noi mai mult.”, a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook și Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: