Esti aici
Acasa => Monden => La 66 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică este gata de însurătoare! Cine este blonda mult mai tânără de care s-a îndrăgostit nebunește

La 66 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică este gata de însurătoare! Cine este blonda mult mai tânără de care s-a îndrăgostit nebunește

În tinerețe, Ovidiu Lipan Țăndărică a fost unul dintre cei mai curtați bărbați din România, iar, în anii ’70, a trăit o poveste de dragoste ca-n filme cu Corina Chiriac. Acum, la 66 de ani, artistul este gata de însurătoare, femeia de care s-a îndrăgostit nebunește fiind o scriitoare cu 26 de ani mai tânără.

Timp de patru ani,
Țăndărică s-a iubit cu Corina Chiriac, despre a spus nu doar o dată că este
iubirea vieții lui. N-a fost să fie, însă, și s-au despărțit. Corina Chiriac a
trăit apoi o poveste de dragoste cu celebrul artist ceh Karel Gott și,
ulterior, s-a măritat cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care a divorțat
în 2007.

„Am avut multe iubite, dar marea mea dragoste a fost Corina Chiriac”, a mărturisit, la un moment dat, toboșarul lui Phoenix.

Acum, „doamna
muzicii românești” este singură și nici nu-și mai dorește să se mărite, însă
fostul său partener, Ovidiu Lipan Țăndărică este pregătit de însurătoare. Evită
să mai vorbească despre relația cu Corina Chiriac și se declară extrem de
fericit cu actuala iubită, cu 26 de ani mai tânără.

”Nu vreau să vorbesc prea mult despre viaţa mea. Mă bucur de viaţă şi de tot ce e frumos. De ceva timp, am o relaţie cu o femeie superbă, cu care mă plimb, citesc şi îi gătesc. După cum ştiţi, mie îmi place enorm să-mi petrec timpul în bucătărie, aşa că o surprind de fiecare dată cu ceva bun”, a povestit Ovidiu Lipan Ţăndărică pentru Click!

“La toamnă mă gândesc să mă căsătoresc. Încercăm să avem o continuitate în relaţie, asta e cel mai important. Să vedem însă cum ne mişcăm şi cum merg lucrurile”, mai spunea toboșarul, în vară, despre iubita lui în vârstă de 40 de ani, scriitoare în Anglia.

Nu s-a întâmplat
deocamdată marele eveniment și, cel mai probabil, la anul vor oficializa
relația.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: