Esti aici
Acasa => Monden => La 52 de ani, Brooke Shields arată fabulos în costum de baie

La 52 de ani, Brooke Shields arată fabulos în costum de baie

A fost sex-simbolul anilor ’90, după ce, la doar 14 ani, a făcut furori cu rolul din filmul „Laguna albastră”, iar acum, la 38 de ani mai târziu, Brooke Shields arată fabulos în costum de baie, dovedind că a descoperit izvorul tinereții.

 

La 52 de ani, Brooke Shields reușește să fie în continuare cea mai hot femeie de pe plajă! Deși celor care au văzut filmul “Laguna albastră” le e greu să nu o compare pe tânăra frumoasă și feciorelnică cu femeia matură de azi, rezultatul este unul destul de flatant pentru actriță, care, deși a depășit o jumătate de secol, are un trup de invidiat! Dovada? Brooke arată fabulos în costum de baie.

Actrița a fost în lumina reflectoarelor din fragedă pruncie – la doar 11 luni poza pentru prima sa reclamă, iar la 12 ani era deja criticată pentru controversatul rol al unei copile prostituate din filmul „Pretty Baby” (1978). Chiar dacă, de-a lungul vieții, Brooke a mai jucat și în alte filme și seriale, ea a fost dintotdeauna asociată cu „Laguna albastră”, care a devenit filmul vieții ei. În pofida aparenței de bombă sexy, actrița era numită, la 22 de ani, ultima virgină a Americii, viața sa nefiind chiar atât de spectaculoasă pe cum credeau unii. Brooke a fost măritată cu Andre Agassi, din 1997 până în 1999, iar din 2001, cu producătorul TV Chris Henchy, căruia i-a dăruit două fiice, Rowan (14) și Grier (11).

Aflată într-o vacanță exotică împreună cu familia, actrița a ținut să-și bucure și fanii de pe Instagram, așa că și-a documentat serios sejurul, fotografiindu-se într-un costum de baie extrem de îndrăzneț pentru cineva de vârsta ei, pentru că… da, nu este la îndemâna oricărei femei să-și expună trupul atât de mult, mai ales după ce a devenit mamă de două ori! Brooke însă nu a avut nicio jenă s-o facă, iar rezultatul a fost incredibil – fanii au fost extaziați și au complimentat-o pentru corpul extrem de tonificat. “Bikini life in paradise” și “Another blue lagoon” (referire la filmul care a consacrat-o) sunt hashtagurile pe care le-a pus actrița la postările sale și chiar dacă nu mai arată ca la 15 ani suntem total de acord că ar putea juca într-o continuare a filmului care a consacrat-o.

Foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: