Esti aici
Acasa => Monden => La 37 de ani, arată ca la 20. Gina Pistol, despre rețeta frumuseții și despre relația cu Smiley, la Interviurile VIVA!, LIVE, de la ora 15.00

La 37 de ani, arată ca la 20. Gina Pistol, despre rețeta frumuseții și despre relația cu Smiley, la Interviurile VIVA!, LIVE, de la ora 15.00

A fost desemnată, ani la rând, cea mai sexy femeie din România. Dar nu s-a mulțumit cu acest statut și a luptat să-și construiască o carieră solidă în televiziune, acum aflându-se la cârma a două super show-uri TV, difuzate în prime-time. 

Gina Pistol este invitata din această săptămână de la Interviurile VIVA!

Atuurile Ginei Pistol, în showbiz? Asumarea și… naturalețea! Crescută într-o familie modestă, la Roșiorii de Vede, Gina Pistol a luat drumul Capitalei la 19 ani, cu ambiții și gânduri mari. Și se pare că s-a născut într-o zi norocoasă, întrucât parcursul ei, în lumea showbiz-ului, a fost unul presărat cu praf de stele. Ajunsă acum pe culmile succesului, cu două proiecte de anvergură, în televiziune (show-urile Asia Express și Chefi la cuțite), Gina nu și-a renegat niciodată trecutul, ba dimpotrivă. Nu îi este rușine cu faptul că a lucrat ca vânzătoare și nici cu faptul că a debutat în lumea mondenă drept vedetă Playboy.

În ultimul an și-a schimbat viața radical

Și iată că, deși sună ca un clișeu, se pare că, în ultima perioadă, după ce a trecut de vârsta de 35 de ani, Gina Pistol a înflorit, cu adevărat, pe toate planurile, intrând, parcă, în zodia schimbărilor. A devenit mult mai liberă și mai încrezătoare și și-a consolidat cariera în televiziune, după o lungă perioadă în care n-a mai activat ca moderator TV. A lăsat în urmă tot trecutul amoros tumultuos, ancorându-se într-o relație cu unul dintre cei mai carismatici și râvniți bărbați de la noi, fără să-i pese de gura lumii.  Iar, din punct de vedere fizic, arată mai bine ca niciodată. Recunoscută pentru formele ei voluptuoase, Gina a devenit acum, la 37 de ani o femeie extrem de ordonată inclusiv în ceea ce privește sportul și alimentația, mândrindu-se cu un trup extrem de tonifiat.

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: