Esti aici
Acasa => Monden => Kate Middleton, schimbare spectaculoasă de look! Ducesa de Cambridge și-a vopsit părul într-o culoare mult mai deschisă

Kate Middleton, schimbare spectaculoasă de look! Ducesa de Cambridge și-a vopsit părul într-o culoare mult mai deschisă

Kate Middleton, un adevărat trendsetter pentru femeile din lumea întreagă, a făcut recent o schimbare surprinzătoare de look, renunțând la binecunoscuta ei nuanță de șaten, spre încântarea miilor săi de fani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Dacă la începutul pandemiei de coronavirus, Kate Middleton a preferat să apară în videoconferințe cu părul strâns în coadă sau lăsat, simplu, pe umeri, dovadă că i-a dat liber hairstylistei sale, iată că, recent, Ducesa de Cambridge a apărut cu un look total schimbat.

Citește și: Cum a ajuns Kate Middleton să primească inelul de logodnă destinat lui Meghan Markle. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Diana

Chiar dacă în privința culorii părului Kate Middleton este destul de conservatoare, de-a lungul anilor nerenunțând la nuanța de șaten care a consacrat-o, iată că, recent, Ducesa de Cambridge a făcut o schimbare destul de vizibilă, rămânând totuși în zona aspectului natural.

Citește și: Alina Pană de la Exatlon, în stare de șoc! Fratele ei a fost împușcat și tăiat cu sabia în plină stradă. „A fost măcel”

Kate Middleton, schimbare spectaculoasă de look! Ducesa de Cambridge și-a vopsit părul într-o culoare mult mai deschisăKate Middleton, schimbare spectaculoasă de look! Ducesa de Cambridge și-a vopsit părul într-o culoare mult mai deschisă

Noul look al lui Kate Middleton, apreciat de fani

Recent, Kensington Palace a postat niște fotografii din cadrul întâlnirii pe care Kate Middleton a avut-o cu reprezentanții unei organizații ce vor beneficia de fonduri pentru ajutorarea personalului aflat în linia întâi în lupta cu coronavirusul, dar și pentru sănătatea populației, iar cu această ocazie, fanii Ducesei de Cambridge au observat o schimbare evidentă la Ducesa de Cambridge.

Părul ei, coafat cu bucle lejere, nu mai avea nuanța de șaten obișnuită, Kate optând pentru o nuanță de culoarea mierii, cu reflexe blonde, iar rezultatul a fost surprinzător. Fotografia a strâns, în doar câteva ore, peste 200.000 de like-uri, iar complimentele la adresa lui Kate de asemenea, dovadă că Ducesa de Cambridge, pe care fanii o numesc deja „Regina noastră”, este extrem de iubită.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată: „Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin” / EXCLUSIV

Foto: Hepta, Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: