Esti aici
Acasa => Stil => Kate Middleton folosește produse de păr extrem de ieftine

Kate Middleton folosește produse de păr extrem de ieftine

Lookul Ducesei de Cambridge este mult mai ieftin decât vă imaginați. Hair stylist-ul personal al lui Kate Middleton a dezvăluit ce valoare au produsele pe care aceasta le folosește pentru înfrumusețare.

Pentru a obține imaginea regală pe care a adoptat-o, Kate Middleton folosește 13 perii de păr, șase piepteni, trei ondulatoare și două uscătoare de păr. Însă produsele pe care le utilizează nu sunt deloc scumpe, scrie Huffington Post.

Citeșe și: De ce Kate Middleton are voie să poarte tiara, iar Meghan Markle nu

Se pare că Ducesa folosește un fixativ de 11 dolari, o cremă de păr de 16 dolari și spray de păr în valoare de 10 dolari.

Nici ustensilele nu valorează foarte mult. Astfel, o perie mare de păr are o valoare de 17 dolari, în timp ce una mai mică, cu care își aranjează onduleurile a costat doar 14 dolari.

Citește și: Kate Middleton, din nou în atenția presei. Ce au observat paparazzi la ducesă

Cea mai scumpă ustensilă pentru păr deținută de soția Prințului William este un ondulator de păr ce poate face bucle de diferite dimensiuni, pe care Kate a dat 48 de dolari.

Deși par foarte multe produse de păr, Ducesa de Cambridge mai utilizează și un spray de păr fără parfum ce a costat 3 dolari.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: