Esti aici
Acasa => Monden => Karmen a pozat în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere! Naște peste două luni

Karmen a pozat în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere! Naște peste două luni

Karmen este o viitoare mămică model. Ea a pozat în costum de baie chiar cu două luni înainte de a deveni mamă. Se mândrește cu burtica ei, mănâncă numai vitamine pentru bebeluș și este într-o formă de invidiat!

Mai are aproximativ două luni până când o va aduce pe lume pe fetița ei și a lui Bogdan Căplescu. Până atunci, ea continuă să urce pe scenă, susține concerte prin țară, dovedind că este într-o formă de invidiat. Are o burtică care crește pe zi ce trece.

Iată ce mămică modernă e. Recent, ea a îmbrăcat costumul de baie și s-a pozat cu burtica la vedere. Nu s-a îngrășat, are forme frumoase, un ten de invidiat.

„Fructe și soare! Combonația perfectă pentru mine și bebelușul meu!”, a scris Karmen în dreptul imaginii postate în mediul online.

Karmen va avea o fetiță. Iubitul ei a dezvăluit numele bebelușului

Deși la prima ecografie erau șansele mai mari ca bebelușul să fie băiețel, doctorii au anunțat-o că va avea o fetiță. Karmen este foarte fericită că va fi mămică de fetiță. Relația ei cu Bogdan Căplescu este una foarte bună.

Iubitul lui Karmen a dezvăluit numele fetiței lor. Se pare că micuța se va numi Sofia.  „La mulți ani, micuța mea Sofia”, a scris Bogdan Căplescu pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Instagram, Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: