Esti aici
Acasa => Monden => Kamara regretă despărțirea de Oana, mama fiului său: „Eu chiar mi-am dorit o împăcare”

Kamara regretă despărțirea de Oana, mama fiului său: „Eu chiar mi-am dorit o împăcare”

Kamara și Oana, fosta lui soție și mama lui Leon, au pornit pe drumuri diferite la începutul anului 2018, scandalul dintre ei acutizându-se odată cu trecerea timpului. Iată însă că artistul mărturisește că regretă că s-a despărțit de mama fiului său și chiar și-ar fi dorit o împăcare, însă la momentul acela era deja prea târziu, ea fiind într-o altă relație…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe Kamara și pe Oana, fosta lui soție îi leagă nu doar o poveste de dragoste tumultuoasă, ci și un băiețel minunat, Leon, acum în vârstă de 7 ani. Povestea lor de iubire a fost presărată însă cu multe neînțelegeri și, în cele din urmă cei doi au decis să pornească pe drumuri separate – unica lor legătură rămânând Leon, care s-a născut cu grave probleme de sănătate. Artistul mărturisește însă că și-ar fi dorit să se împace cu mama fiului său, în pofida trecutului lor tumultuos…

Kamara ar fi vrut să se împace cu Oana

Relația dintre Kamara și Oana a fost extrem de mediatizată în timpul divorțului, dar și după aceea, cei doi ajungând să-și spele rufele în public. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit că și-ar fi dorit ca relația dintre el și fosta soție să fie altfel și, în timp, nu a exclus posibilitatea de a redeveni un cuplu.

„La un moment dat, oamenii nu mai reușesc să comunice, vorbesc, dar nu se aud. Probabil ea îmi spunea niște lucruri pe care eu nu le-am auzit și eu îi spuneam niște lucruri pe care ea nu le-a auzit.(…) Cred că amândurora ne-a părut rău, pentru că s-a văzut la final”, a mărturisit Kamara, la un post de televiziune. 

Artistul a mai spus și că și-ar fi dorit o împăcare cu fosta soție cu atît mai mult cu cât fiul lor, Leon, suferind de tripareză spastică, avea mare nevoie de ambii părinți. Din nefericire însă, momentul nu a fost bine ales, deoarece Oana se afla deja într-o altă relație.

Citește și: Cum și-a dat Culiță Sterp seama că fosta iubită îl înșela: „Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar…”

Citește și: Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat:„Nu mai pot de dureri!’

Citește și: George Buhnici, motivul sincer pentru care a renunțat la televiziune:„Eu nu mai aveam viitor’

Citește și: Ce pedeapsă a primit criminala din Suceava, care și-a omorât trei dintre copiii nou-născuţi

Citește și: Cu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf în Germania.Cei doi au împreună un băiat de 20 de ani

Deja plecasem în direcții diferite. Am deschis niște uși pe care probabil nu trebuia să le deschidem.(…) La un moment dat, eu chiar mi-am dorit o împăcare, mai ales că e vorba de Leon. Am considerat că e bine să ne aibă pe amândoi în același timp.

Mi-am dorit, dar nu m-am băgat. Era cu cineva și eu nu intru peste cineva când este într-o relație. Era relația ei de la vremea respectivă și nu m-am băgat cu absolut nimic, am lăsat-o să-și vadă de viața ei. M-a durut(…) doar că eu mi-am dat seama că nu pot trăi cu un picior în trecut și unul în viitor, că trece prezentul, așa că am hotărât să mă regăsesc pe mine și să înțeleg ce vreau. Eu cu ea mă înțeleg foarte bine, avem grijă de Leon împreună”, mărturisea Kamara.

Leon, fiul lui Kamara, operat pentru a șaptea oară!

Anul acesta, Leon, fiul lui Kamara, și al fostei sale soții, Oana, a fost operat pentru a șaptea oară, la Barcelona. Artistul a plecat în Spania alături de fosta lui soție. Băiatul a fost diagnosticat imediat după naștere cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune. De obicei, oamenii care suferă de această boală își pierd funcțiile motorii. Acum, cei doi părinți se luptă pentru a îi oferi lui Leon o viață normală. Intervențiile chirurgicale au scopul de a îi reda copilului o parte din mobilitate. Fiul său a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale pentru a scăpa de boala cu care se confruntă încă de când era foarte mic.

„Suntem la Barcelona, după intervenție. Sunt aici cu Oana și cu Leon. Se odihnesc în momentul ăsta amândoi. Leon doarme de ceva vreme pentru că e obosit.

Am ieșit din spital, a fost o intervenție reușită. Am ieșit din spital azi pe la ora 12:00 – 13:00, medicii sunt mulțumiți de rezultat, noi suntem mulțumiți de rezultat.E vorba de o alungire de muschi pe care Leon a mai făcut-o și anul trecut în iulie, anul ăsta am ajuns să o facem în septembrie pentru că nu s-a putut mai devreme’, mărturisea Kamara, la Antena Stars, la scurt timpdupă operație.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: