Esti aici
Acasa => Monden => Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu: „Am plâns ca doi copii”

Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu: „Am plâns ca doi copii”

Au trecut 4 ani de când Julia Chelaru și Bogdan Jianu au decis să divorțeze, însă nu mai formau de mult timp un cuplu, potrivit cântăreței. Erau căsătoriți de nouă ani, dar doar în acte pentru că locuiau în orașe diferite și aveau viziuni complet diferite despre viață. Julia Chelaru rupe tăcerea acum și spune de ce ea și Bogdan au decis să divorțeze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La patru ani de la divorțul de impresarul Bogdan Jianu, Julia Chelaru a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi despre despărțirea de cel care i-a fost soț timp de nouă ani. Cântăreața a rememorat momentul în care s-au cunoscut și a dezvăluit de ce au ajuns la divorț.

„Bogdan m-a văzut la tv. Cântam piesa aia . I-a plăcut de mine și mi-a găsit numărul de telefon. M-a sunat, eram la Constanța atunci și ne-am întâlnit la restaurant. Mi-a zis omul că s-a îndrăgostit.

Bogdan a fost special. Mă curtau mulți bărbați atunci”, a dezvăluit Julia, la Pro TV.

Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu

Fericirea lor a durat nouă ani. Cu ochii în lacrimi au decis, apoi, să meargă pe drumuri separate.

„Din păcate, însă, s-a ajuns la divorț. „Nu mai eram fericiți de ani buni, dar am continuat așa. El, în ultimii ani, a plecat la Târgoviște să-și împlinească visul lui, actorie, cascadorie, cai, lupii albi. 

Eu am rămas aici, în București, nu mă mai regăseam. Ne-am întâlnit acasă să vorbim. Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim, ne-am ținut de mână.

A venit notarul a doua zi și asta a fost. În mașină mi-a zis să fiu cuminte să-mi găsesc un băiat bun! Nu vreau să intru în alte detalii din viața mea. Per total, o femeie din generația mea a cam închis ochii ca să nu rămână singură”, a mai spus solista.

Citește și: Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor.Cum s-au distrat cei doi

Citește și: Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu.E a doua oară când face asta, după zvonurile divorțului

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„Nu sunt prea bine’

Bogdan Jianu este logodit acum cu gimnasta Cătălina Ponor

Julia nu i-a purtat pică fostului ei soț nici după ce acesta s-a căsătorit, anul trecut, cu una dintre prietenele lor, gimnasta Cătălina Ponor.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea!

Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat.

Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a declarat Julia, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Julia Jianu este fericită de trei ani lângă un alt bărbat

De trei ani, Julia Chelaru are o nouă relație. Este mai fericită ca oricând alături de noul ei iubit, John, și nu exclude o nouă căsătorie.

„John îmi dă încredere și toată acea susținere de care am eu nevoie. Mă lasă să mă desfășor cum sunt eu, cu bune și rele”, a dezvăluit solista.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: