Esti aici
Acasa => Moda => Joi, 6 iunie, se lansează platforma VOD a TIFF Unlimited

Joi, 6 iunie, se lansează platforma VOD a TIFF Unlimited

Ajuns la majorat, Festivalul Internațional de Film Transilvania intră oficial în epoca VoD. Viitorul TIFF-ului, așa cum menționa și Tudor Giurgiu, ,,trebuie să fie un mix între tradiție și digital, între a continua proiecțiile în sălile de cinema și a găsi formula potrivită de a le muta în online.’’ Acest lucru devine posibil odată cu lansarea platformei TIFF Unlimited, care va avea loc joi, 6 iunie.

Concepută să continue experiența festivalului chiar și după finalul acestei ediții, platforma va permite abonaților să vizioneze filme din selecția festivalului, precum și filme de autor, independente sau premiate, indisponibile pe alte canale.

Prețul unui abonament lunar la serviciul TIFF Unlimited este de 5 Euro + TVA. Până pe  9 iunie, utilizatorii pot opta pentru unul dintre abonamentele disponibile la un preț promoțional – 10 Euro (3 luni), 25 Euro (6 luni), 50 Euro (1 an). Toți abonații TIFF Unlimited vor beneficia de gratuitate timp de o săptămână, după ce și-au făcut un cont pe site-ul unlimited.tiff.ro. În plus, orice abonament activat, dintre cele trei scoase la ofertă, oferă acces gratuit timp de o lună la toate filmele de pe platformă, începând din 6 iunie.

Mai multe detalii poți afla pe canalele lor de Facebook: @tiffunlimited  & Instagram

The post Joi, 6 iunie, se lansează platforma VOD a TIFF Unlimited appeared first on Stil Masculin .ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: