Esti aici
Acasa => Timp liber => Jarod Nandin, cunoscut ca „The South Park Guy”, a murit din cauza COVID-19

Jarod Nandin, cunoscut ca „The South Park Guy”, a murit din cauza COVID-19

Jarod Nandin, un bărbat cunoscut pentru modul în care imita un personaj gamer din serialul „South Park”, a murit din cauza COVID-19.
Nandin era gamer și în viața reală, fiind cunoscut în comunitatea World of Warcraft ca Jarod.NWBZPWNR. Bărbatul a anunțat că este bolnav de COVID-19 pe 23 decembrie.

Nandin a intrat în pielea personajului din episodul „Make Love, Not Warcraft”, din Sezonul 10, pentru prima dată la evenimentul BlizzCon 2013.
Foto: captură de ecran
Ulterior, bărbatul a devenit „The South Park Guy”, fiind o celebritate printre fanii „South Park” și cei ai jocului WoW.
Citește și: Cum a slăbit o femeie gamer 68 de kilograme într-un an
Mai multe persoane, printre care jurnalista Michele Morrow, au transmis condoleanțe familiei lui Nandin și prietenilor acestuia.

Today the @Warcraft & greater @Blizzard_Ent community lost one of it’s sweetest souls to Covid. Jarod Nandin aka @JarodNWBZPWNR was best known by his famous Blizzcon cosplay “That Which Has No Life” from the @SouthPark ep “Make Love Not Warcraft”… (cont) https://t.co/LGCWKUWD1R pic.twitter.com/Mx63iS4ivG
— Michele Morrow (@michelemorrow) January 3, 2021

Pentru înmormântarea lui Nandin a fost deschis un cont pe platforma GoFundMe, care a strâns peste 10.000 de dolari la momentul redactării acestui articol.

Sursa: Comicbook
Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!
The post Jarod Nandin, cunoscut ca „The South Park Guy”, a murit din cauza COVID-19 appeared first on Go4Games.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: