Esti aici
Acasa => Monden => Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul: „E prost el, că spune…”

Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul: „E prost el, că spune…”

Jador și Bogdan Mocanu au o prietenie veche la activ și s-au bucurat de succes în egală măsură la Puterea Dragostei. Ulterior, Jador a fost susținut de prietenul său la Survivor. În ultimul timp însă, între cei doi au apărut unele animozități… Iată despre ce este vorba!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe Jador și pe Bogdan Mocanu îi leagă o prietenie veche și multe amintiri comune. Cei doi au împărțit succesul la Puterea Dragostei, unde au s-au numărat printre preferații publicului, iar ulterior relația lor a rămas la fel de strânsă. Bodgan Mocanu i-a fost alături Faimosului și la Survivor, unde a fost unul dintre cei mai mari susținători ai săi. Recent însă, în relația celor doi s-a produs o fractură, despre care a vorbit chiar Jador.

Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul: "E prost el, că spune..."Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul: "E prost el, că spune..."

Jador și Bogdan Mocanu nu mai sunt prieteni?

În perioada în care a fost plecat la Survivor, Jador a primit mai multe mesaje de susținere din partea lui Bogdan Mocanu, dintre care unul l-a pus chiar într-o situație delicată… Odată revenit acasă din Republica Dominicană însă, între cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-a cam rupt lanțul de iubire, iar asta nu le-a scăpat fanilor. Drept urmare, chiar în podcastul lui Jador, Sorin Pușcașu l-a întrebat pe artist ce s-a petrecut, de fapt, între el și Bogdan Mocanu în ultima vreme.

„S-a supărat el pe mine… Îi trece… E prost el, că spune lucrurile astea pe internet… Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi. Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea. Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea. Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta. Eu mi-am făcut griji… În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta”, a comentat Jador. 

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Georgiana, după ce s-au văzut de câteva ori: „E geloasă”

Citește și: Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana: „Era ziua mea, aveam 50 de lei”

Citește și: Amalia Năstase, despre căsnicia cu Ilie Năstase: „Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Mă simțeam zero barat”

Citește și: Fulgy a plâns în direct și a spus cine l-a îndemnat să se drogheze. „E singurul meu regret…”

Citește și: Michaela Prosan este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă

Mesajul buclucaș de la Bogdan Mocanu

În perioada în care Jador se afla la Survivor, Bogdan Mocanu i-a trimis prietenului său un mesaj pe care artistul a ezitat să-l citească. Atunci s-au făcut tot felul de speculații, inclusiv că nu ar ști să citească… Abia după ce a fost eliminat de la Survivor, Jador a spus care a fost, de fapt, motivul pentru care a ezitat să citească biletul primit de la prietenul lui.

„Am terminat o facultate, cum să nu știu să citesc?! Cred că oamenii spuneau în glumă, nu credeau chiar că nu știu să citesc. (…)
Nu am fost emoționat, eu știam că ăla vorbește numai prostii. Eu nu am vrut să citesc ăla la cameră! Nu aveți idee ce mi-a scris acolo. Dacă mi-a trimis poză cu două femei… Eu de când am văzut poza am zis „Pfai, să vezi ce spune acum!’.

Eu nu am vrut să citesc mesajul deloc, doar pentru mine. Mi-a zis de Alexandra Stan că e bună, că vrea să o… Nu știu dacă a dat la televizor. A scris numai tâmpenii. Că vrea să „așa’ cu Alexandra Stan, că e bună, de gagici mi-a scris.
Nu s-a dat la televizor? A pus două fete cu fundul și el le ținea cu mâna și scris „uite ce ai pierdut în țară’ și alte chestii care nu se dau la televizor. Glumele noastre, dar nu se dau la televizor!”, a declarat Jador pentru WOWbiz. 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: