Esti aici
Acasa => Monden => Jador de la Survivor are probleme cu legea! Ce vești a primit despre procesul cu Poliția Română

Jador de la Survivor are probleme cu legea! Ce vești a primit despre procesul cu Poliția Română

Jador de la Survivor se luptă acum în Republica Dominicană, alături de colegii din echipa Faimoșilor. A devenit rapid unul dintre preferații telespectatorilor Kanal D, cu toate că nu s-a ferit să îi întărâte cu remarcile lui pe rivalii din echipa Războinicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

El se află deja de câteva zile pe traseul Survivor România și pare că sunt șanse mari să reziste. Cu toate că fanii lui au astfel un motiv de bucurie, partea proastă vine din partea justiției române, pentru că Jador a lăsat în țară multe treburi neterminate. Remus Ionuț Dumitrache, așa cum se cheamă în buletin, trebuie să se prezinte la un proces cu Poliția Română.

Mai precis, la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde se desfășoară procesul dintre el și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție Rutieră. El are calitatea de reclamant în acest proces. Totul a pornit de la un incident din trafic, care l-a lăsat fără permis de conducere, în data de 5 august 2020.

Jador de la Survivor are probleme cu legea! Ce vești a primit despre procesul cu Poliția RomânăJador de la Survivor are probleme cu legea! Ce vești a primit despre procesul cu Poliția Română

Probleme cu legea pentru Jador de la Survivor

Ulterior, Jador a circulat cu o dovadă de la Poliție, sperând că instanța va stabili rapid dacă anulează sau nu procesul verbal încheiat atunci de agentul de poliție. Din păcate pentru el, cu toate că Jador a depus acea plângere chiar în luna august 2020, primul termen nu este stabilit nici până acum.

Însă, conform wowbiz.ro, este foarte probabil că dosarul se va judeca în curând, adică fix când artistul este plecat în Republica Dominicană. Jador de la Survivor ar putea fi reprezentat în instanță de un avocat, dar este foarte posibil ca magistrații să ceară audierea lui în persoană. Dacă se judecă în lipsă, cresc șansele ca Jador să rămână pieton, după întoarcerea în țară.

Citește și: Jador, la fel de îndrăgostit de Georgiana, fosta lui iubită, la 4 ani de la despărțire!”Dacă mă va ierta vreodată, o s-o…”

Citește și: Actorul Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19

Citește și: Jador, criză de nervi la Survivor!Cum l-au taxat colegii de echipă

Citește și: Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o.Ce s-a întâmplat înainte de scandal

Ce spunea Jador despre incidentul din trafic

”Data trecută când am fost la Bacău mi-a luat permisul, de data asta mi l-a luat din nou. Parcă sunt blestemat, când mă duc la Bacău. Ce poliție, băi frate. Unii sunt de treabă, am întâlnit niște polițiști de treabă: ai greșit, plătești. Dar să-mi zici tu mie – aveam telefonul așa, pe waze, normal că mă uit pe waze la semafor… și-ți ia permisul!

Nu e ca și cum vorbeam la telefon. Așa a vrut mușchiul lui, e boss el. Cum să iei permisul așa, e abuz de putere ăla. I-am arătat și waze-ul… Nu sunt din București, sunt de la țară, la mine e cu pietriș, cu noroi… M-a mai oprit o dată un polițist, așa, aiurea… Mergeam pe stradă și m-a tras pe dreapta. El voia să vorbească cu mine. M-a oprit să vorbesc cu el, că așa a vrut el. M-a ținut o oră să vorbesc cu el”, a povestit Jador la un show de televiziune.

Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru de când a participat la show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei. Între timp, și-a făcut un nume în lumea muzicală, ocupând primele locuri în clasamentul de trending al Youtube.

Cântărețul de 25 de ani a pornit de jos. A trecut prin multe greutăți și a luptat să ajungă unde a ajuns prin foarte multă muncă și învățare. Jador se număra în liceu printre elevii cu cele mai bune note și era beneficiar de ajutor social pentru a putea merge la școală. A terminat facultatea și a devenit masterand în Studii Economice, însă principala lui sursă de venit este muzica.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: