Esti aici
Acasa => Monden => Iulia Vântur, ironizată de presa indiană, după ziua lui Salman Khan: „Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”

Iulia Vântur, ironizată de presa indiană, după ziua lui Salman Khan: „Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”

Iulia Vântur a fost ironizată de presa indiană, după ce a luat parte la petrecerea de ziua lui Salman Khan. Frumoasa româncă nu a apărut în prim-pan în filmarea cu tortul aniversar, fapt ce a stârnit numeroase reacții. Jurnaliștii din India au făcut mai multe comentarii pe seama acestui subiect, însă vedeta nu a avut nicio reacție până acum. Iată ce au spus despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a fost ironizată de presa indiană, după blondina și-a făcut apariția la petrecerea de ziua lui Salman Khan. Deși mulți se așteptau să o vadă la brațul sărbătoritului, fiind iubitul ei, vedeta a fost surprinsă ceva mai în spate, glumind cu alte persoane, când el tăia tortul. Acest detaliu a stârnit reacții în presa de peste hotare, iar jurnaliștii din India nu s-au abținut de la comentarii.

De curând, Salman Khan a împlinit frumoasa vârstă de 56 de ani. Așa cum era de așteptat, actorul nu a lăsat ca această zi importantă să treacă oricum. Pentru a sărbători cum se cuvine, el a organizat o petrecere cu fast la ferma lui din Panvel. Și-a invitat prietenii, colegii de breaslă, rudele, dar și iubita. Iulia Vântur a fost surprinsă în mai multe filmulețe postate pe rețelele de socializare, dovadă că relația lor este în continuare la fel de frumoasă.

Citește și: Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan, după vizita ei în România:„E înțelegător”

Citește și: Metoda inedită prin care Iulia Vântur s-a lăsat de fumat:„Schimbă gândul”

Citește și: Alexandra Stan a făcut publică noua relație, după divorț.Sărut pasional cu noul iubit

Citește și: Ce regret are Marina Almășan după înmormântarea lui Victor Socaciu, fostul ei soț:„Toți copiii ar fi vrut să…”

Iulia Vântur, ironizată de presa indiană, după petrecerea de ziua lui Salman Khan

După petrecerea de ziua lui Salman Khan, rețelele de socializare au fost „asaltate” de filmulețe. Acestea au fost postate, în mare parte, de invitații prezenți la eveniment. Cel mai comentat moment de către internauți a fost cel al tăierii tortului. Și jurnaliștii din India au avut câteva reacții, după ce au văzut imaginile în care apare Iulia Vântur.

Presa indiană a scris mai multe mesaje ironice la adresa Iuliei Vântur, după ce aceasta nu a apărut în prim-plan în cadrul filmării cu tăierea tortului aniversar. În imaginile apărute pe Internet, Salman Khan își ține în brațe nepoata, pe fiica surorii lui, Khan, și a omului de afaceri Aayush Sharma. Frumoasa româncă nu a fost văzută lângă el, ci în spatele actorului, glumind cu niște invitați.

Ipostazele cu Iulia Vântur a stârnit un val de reacții în rândul presei din India. Aceasta a scris mai multe mesaje ironice la adresa vedetei, cum ar fi: „Salman Khan taie un tort imens de ziua lui. Voi o puteți vedea pe Iulia Vântur?” sau „Iulia Vântur și-a făcut apariția la tăierea tortului lui Salman Khan”, conform wowbiz.ro.

Un alt titlu apărut în publicațiile din India după petrecerea lui Salman Khan a fost „Nu clipiți dacă vreți să o vedeți (blink-and-miss appearence, engl.)”. Românca nu a avut încă nicio reacție în urma lor.

Cum a devenit Iulia Vântur celebră în India

Iulia Vântur locuiește în India de mai mulți ani, dar puțini știu cum a devenit celebră în această țară. De-a lungul timpului, mulți au pus succesul ei pe seama lui Salman Khan, dar adevărul e cu totul altul. În urmă cu ceva vreme, îndrăgita româncă a susținut că faima ei se datorează, de fapt, mâinii destinului. Modul inedit în care a interpretat colindul ‘La Betleeem colo în jos’ unor prieteni din India i-a adus succesul de care se bucură și astăzi. 

„Am început din întâmplare. Cred că a fost pur şi simplu mâna destinului. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam în România, în televiziune, că era greu de crezut că mă voi axa pe muzică. Eram într-o seară, în primele mele călătorii în India, cu o gaşca de prieteni şi, pentru că lor le place să cânte, să danseze, m-au rugat să cânt o piesă în română.

A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul ‘La Betleeem colo în jos’, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinţilor mei de Crăciun. Poate pentru că l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1′, a povestit Iulia Vântur la Antena 3, în urmă cu ceva vreme.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: