Esti aici
Acasa => Monden => Irisha a publicat imagini cu toate cicatricile dobândite la Survivor. Cum arată acum mâinile și picioarele ei

Irisha a publicat imagini cu toate cicatricile dobândite la Survivor. Cum arată acum mâinile și picioarele ei

Irisha a părăsit competiția Survivor 2021 în urmă cu aproximativ o lună și, invitată la Ștafeta Mixtă, a arătat cu ce răni s-a întors acasă și cicatricile cu care a rămas după concurs. Cu toate acestea, Irisha a spus că a fost cea mai frumoasă experiență din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși nu se aștepta să fie cea care va părăsi competiția Survivor, Irisha a fost eliminată în urmă cu aproximativ o lună după ce a fost nominalizată de mai mulți colegi și votată de public pentru a pleca.

Irisha a publicat imagini cu toate cicatricile dobândite la Survivor. Cum arată acum mâinile și picioarele eiIrisha a publicat imagini cu toate cicatricile dobândite la Survivor. Cum arată acum mâinile și picioarele ei

După participarea la Survivor, Irisha s-a întors acasă cu răni și, la o lună de la eliminare, a arătat cu ce cicatrici a rămas pe mâini și pe picioare în urma competiției. Cu toate acestea, moldoveanca a spus că Survivor a fost cea mai frumoasă experiență din viața ei și că îi pare rău că s-a terminat, conform wowbiz.ro

Irisha, după eliminarea de la Survivor

Irisha spunea că nu se aștepta să învețe să trăiască în junglă, printre reptile și insecte: „Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insecte. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva”.

Fosta faimoasă a explicat și de ce s-a ajuns la eliminarea ei și a mărturisit că îi pare rău că trebuie să plece pentru că nu a demonstrat tot ce își dorea, dar că Survivor a fost cea mai frumoasă experiență din viața ei.

Citește și: Ce a declarat Irisha de la Survivor despre Culiță Sterp, după eliminare:

Citește și: Irisha, adevărul despre relația cu Raluca Dumitru, la Survivor:

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre imaginile cu ea leșinată, pe podea:

Citește și: Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum:

Asta este. Am visat acest moment. S-a terminat, îmi pare rău, pentru că avem chestii de demonstrat pe traseu. Din punct de vedere social nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Am crescut în lumi diferite, gândim diferit. Le-am zis băieților că orice ar fi îmi sunteți dragi. Survivor este experiența vieții mele”, spunea Irisha după eliminare.

Irisha, despre relația cu milionarul moldovean

Irisha a trăit o poveste de dragoste cu un milionar din Republica Moldova, acesta fiind cu 14 ani mai mare decât ea. Cei doi au început relația când Irina avea doar 18 ani și a durat 8 ani.

Irisha a vorbit deschis despre acea relație și a explicat că există mai multe motive pentru care cei doi s-au despărțit. Irina spunea că fostul iubit devenise foarte posesiv, că nu o lăsa să poarte ținute sexy și că își dorea ca aceasta să nu își clădească o carieră.

Am avut o relație de 8 ani. M-am despărțit pentru că nu-i plăcea ce fac, ma refer la carieră. Pe atunci eram studentă și își dorea să fiu decan sau profesoară, cu fuste până la genunchi. Nu e problemă de gelozie, în doze normale e chiar drăguță. Dacă nu e puțin gelos, mi se pare că nu îi pasă. Nu a fost de la început atât de posesiv. După vreo doi ani au început să se schimbe lucrurile. Probabil a început să mă iubească, dar o iubire legată direct cu posesivitate. Nu ieșeam nici la club. Am învățat și eu multe de la el, să fiu mai disciplinată”, a mărturisit Irisha.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: