Esti aici
Acasa => Monden => Irinel Columbeanu revine în afaceri! Ce milionar îl sprijină: „Fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai pierdut totul”

Irinel Columbeanu revine în afaceri! Ce milionar îl sprijină: „Fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai pierdut totul”

Irinel Columbeanu este pregătit să se lanseze din nou în afaceri, după ce a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții sale. Mai mult, fostul milionar de la Izvorani are de gând să scrie o carte, care, cu siguranță, va deveni un best-seller.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu se pregătește să intre din nou în afaceri, chiar dacă viața lui, în ultimii ani, a avut un trend descendent. A rămas fără avere, fără vila de la Izvorani, iar viața de lux în care trăia a devenit amintire.

Irinel Columbeanu revine în afaceri! Ce milionar îl sprijină: "Fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai  pierdut totul"Irinel Columbeanu revine în afaceri! Ce milionar îl sprijină: "Fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai  pierdut totul"

De la zeci de milioane, la… coșnița zilnică

A rămas fără zeci de milioane de euro, și-a pierdut soția și, mai apoi fiica, pe Irinuca, iar în cele din urmă a ajuns să trăiască modest, într-un apartament cu chirie, și să conducă o mașină de mâna a doua. Petrecerile din lumea bună au devenit o amintire, lăsând locul cafelelor băute la terasa de cartier, alături de puținii oameni care i-au rămas alături… Cât despre banii pe care, deunăzi, îi întorcea cu lopata, Irinel Columbeanu a învățat să trăiască mai mult decât modest.

Întrebat câți bani cheltuie acum lunar, fostul milionar a dat un răspuns onest și surprinzător…

„Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă sa folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare‘, a răspuns fostul milionar.

Cu toate acestea, Irinel Columbeanu nu renunță la afaceri…

Citește și: Aida Economu din Profu’ a fost căsătorită și a divorțat. Ce spune despre un nou mariaj: „Am văzut vreo două rochii care m-ar convinge”/ EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău a aprins războiul între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Vai de sufletul ei”

Citește și: Ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe, la două săptămâni după divorț: „Dacă înțelegi aceste lucruri…”

Citește și: Alexandra Stan amenință cu dezvăluiri de la Survivor: „Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV, e mâncătorie”

Irinel Columbeanu revine în afaceri. Va scrie o carte despre bani

În pofida impasului în care l-a adus viața, Irinel Columbeanu dă semne că se va ridica precum pasărea Phoenix din propria cenușă, în pofida faptului că averea lui s-a dus pe apa sâmbetei. Conform omului de afaceri Ștefan Mandachi, binecunoscut în idustria HORECA, Irinel Columbeanu își va anunța curând revenirea în afaceri și, susține acesta, are toate șansele de succes. Fostul milionar de la Izvorani va scrie o carte despre percepția sa cu privire la bani. 

„Irinel Columbeanu este dovada indubitabilă: în România ești criticat masiv indiferent de situație: fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai pierdut totul. Judecata de pe margine atinge cote gigantice, chiar dacă ești sărac sau bogat. Am avut discuții consistente cu dl. Columbeanu.

Am reușit să-l cunosc mult mai bine și sunt resemnat cât de mult (și de ușor) se minte în societatea românească atunci când unii se agață de un sâmbure de scandal.

În opinia mea, potențialul proiectului său actual este foarte mare și cred că se va reinventa ușor, întrucât muncește cu patimă la scrierea unei cărți. Și credeți-mă, are ce să scrie în ea.
Concluzia: luptă pentru prosperitate, pentru abundență, pentru bani. Fie că ai, fie că n-ai, nimănui nu-i va păsa!”,
a scris Ștefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

Rămâne de văzut dacă Irinel Columbeanu va reuși să se reinventeze și dacă va reuși să facă din nou avere ca pe vremuri.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: